OVO SE ČEKALO: Balkanska muzička zvezda Senidah objavljuje album!

DEJAN ĆIRIĆ

20. 03. 2019. u 15:30

ОВО СЕ ЧЕКАЛО: Балканска музичка звезда Сенидах објављује албум!

Senidah, Foto: Bassivity Digital

Popularna pevačica najavila je izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom “Bez tebe” i uspela da oduševi ceo region
SAMO jedna objava na Instagram profilu Senidah izazvala je pravu euforiju. Pevačica je za 25. mart najavila izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom “Bez tebe” i uspela da oduševi ceo region.

Popularna Slovenka, crnogorskog porekla, za samo godinu dana stekla je status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu. Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom “Slađana”, a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju. Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se njen samostalni album “Bez tebe'', u izdanju izdavačke kuće “Bassivity Digital”.

- Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Singl se zove “Crno srce” i producirao ga je Coby - kažu u ovoj izdavačkoj kući.

PROČITAJTE JOŠ - SENZACIONALNO: Coby, Senidah i Sara Jo 20. aprila u Hali Sportova

Prošlog petka, Senidah se obratila i svetskoj publici, objavivši singl “Ride” na engleskom jeziku. Svoju idealnu ljubavnu sliku Senidah je naslikala u ovoj pesmi, koja, već na prvo slušanje, pršti od emocija.

- Engleski se lepo peva, omogućava ti da iskažeš emociju i da te svako razume na pravi način. Pevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osetila - objašnjava ona.


Nakon gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i njenog jedinstvenog vokala.

Senidah će svoje nove pesme po prvi put izvesti uživo pred publikom u Srbiji, 20. aprila u Hali Sportova na “ Bassivity Digital Showcase”, koji će okupiti naša najaktuelnija muzička imena.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Lux

21.03.2019. 07:24

Пошто читам коментаре и смјешни су ми. У питању је она, а чита се Сенајда. Можда је најпознатија вама по хиту "4 стране света", што је радила са Цобијем за филм Јужни Ветар.

Nije mi jasno

21.03.2019. 09:37

Muzicka zvezda a nema album, tek sad ga izdaje. Nije mi jasno? Valjda te neki rad koji si ostavio iza sebe čini zvezdom?