Kuda ide The Walking Dead? Pa, Rik Grajms dobija tri TV filma, za početak (VIDEO)

Novosti Online

06. 11. 2018. u 22:41

Куда иде The Walking Dead? Па, Рик Грајмс добија три ТВ филма, за почетак (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Andru Linkoln je sinoć završio svoju karijeru u seriji The Walking Dead, ali ne i u franšizi, ali ćemo ga kao Rik Grajmsa gledati u tri televizijska filma
Andru Linkoln je sinoć završio svoju karijeru u seriji The Walking Dead, ali ne i u franšizi. Glumcu izgleda toliko "nedostaje porodica" da ćemo ga gledati kao Rik Grajmsa u čak tri "AMC Originals" televizijska filma koji će nastaviti njegovu priču. Ovo je potvrdio CCO franšize Skot Gimpl u pratećem programu Talking Dead.


Epizoda "What Comes After" nadmašila je sva očekivanja, i to na kakav način. Verovali smo da će 45 minuta Rik premotavati svoj život počev od buđenja u Atlanti i famoznog "Ne mrtvi, otvaraj unutra" natpisa u bolnici, preko Hershelove farme, zatvora, Pukovnika, Terminusa, sve do Aleksandrije i Negana.


"Našao sam ih" su mogle biti njegove poslednje reči, razmišljajući o svojoj surogat porodici dok puca u kutiju punu eksploziva (jer zidanje mosta podrazumeva prisustvo gomile dinamita, prim. aut.), ali je mutna reka izbacila njegovo proburaženo telo pravo pred Ane, koja je dobila svog "B" kao kartu za misteriozni helikopter.


Šta se desilo sa Rikom nakon uzletanja helikoptera i poznate numere "Space Junk" koju smo čuli i u pilot epizodi kada se šokiranom Riku javio Glen dok se ovaj krio u tenku - saznaćemo u dotična tri filma.


Pročitajte još: Endru Linkoln definitivno napušta seriju "The Walking Dead"


"Ovo je kraj za Rika u The Walking Dead, ali nije kraj njegove priče," potvrđuje Gimpl. "Nastavićemo da pripovedamo legendu o Rik Grajmsu u više filmova, ima tu još štošta da se kaže."


Gimpl je elaborirao da su TV filmovi "dizajnirani" tako da prošire vidike franšize. "Prikazaće potpuno drugačiji ćošak sveta, emitovaćemo ih na AMC mreži ali će imati dimenziju pravih filmova."


I u zvaničnom saopštenju AMC potvrđuje da će prvi od filmova "otkriti gde je Rik "odleteo" i šta ga čeka u novom ćošku zombi apokalipse." Gimpl dodaje da franšiza sada poseduje ogromnu "fleksibilnost" i potencijal za rast van TWD i Fear The Walking Dead spinofa. Štaviše, Gimpl, piše jedan od novih spinofa koji će krenuti sa produkcijom tokom 2019. godine.


Uprkos našem zajedljivom komentaru s početka teksta, Andru Linkoln će zapravo imati više vremena za porodicu, jer će filmovi tražiti daleko manje posvećivanja i boravka na setu.


Pročitajte još: The Walking Dead će možda ostati bez glavne zvezde


The Walking Dead sada kreće u još jednom neočekivanom pravcu, sa novim "vremenskim skokom" od čak šest godina, u kojem je divljina potpuno nadvladala civilizaciju, a mala udit je odrasla u dvanaestogodišnju revolverašicu bez premca.


Možda će baš to biti "injekcija" za AMC nakon katastrofalnih rezultata dosadašnjih epizoda devete sezone.
Izvor: IGN Adria

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kappa

07.11.2018. 06:53

Prve 4 sezone je serija vrh vrhova, posle... !!!Za nastavak u filmskom obliku, moglo bi da bude interesantno...