Oženio se Žera

06. 10. 2008. u 19:12

Pevač sarajevske grupe "Crvena jabuka" Dražen Žerić, kojeg je ratni vihor naterao da se preseli u Zagreb, u 44. godini pronašao je srodnu dušu i otuda se nije mnogo premišljao da je odvede pred matičara. Izabranica njegovog srca je izvesna studentkinja sa Ko

PEVAČ sarajevske grupe "Crvena jabuka" Dražen Žerić Žera, kojeg je ratni vihor naterao da se preseli u Zagreb, u 44. godini pronašao je srodnu dušu i otuda se nije mnogo premišljao da je odvede pred matičara. Izabranica njegovog srca je izvesna studentkinja sa Korčule, 20 godina mlađa od njega, koja će mu uskoro, kako pišu hrvatski mediji, roditi blizance.
Žera, kome je ovo prvi brak, u bračne vode je uplovio u nedelju, skromno, u prisustvu samo 25 gostiju i matičarke. Venčanje je obavljeno na brodu, "negde u blizini Šolte", posle čega su se mladenci i gosti preselili na kopno i svadbeno veselje nastavili u restoranu.
Par je zajedno od početka godine, a koliko se Žera zaljubio najbolje svedoči podatak da je od tada smršao desetak kilograma, te da po uzoru na stih iz pesme "Bijelog dugmeta" - "Pristao sam biću sve što hoćeš", planira da najzad promeni svoju staromodnu frizuru i odrekne se nošenja "starki", po čemu je godinama bio prepoznatljiv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije