MANI GA SE, MITO! Vučić poručio - Da nisam "mentalno oboleo", kao što Đilas kaže, sa koliko bi onda razlike gubili?

Novosti onlajn

23. 05. 2021. u 16:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa danas predsednikom Bugarske Rumenom Radevim u Dimitrovgradu, a nakon susreta i svečanog otvaranja spomenika slovenskim prosvetiteljima Ćirilu i Metodiju, predsednici su obišli i manastir Poganovo.

МАНИ ГА СЕ, МИТО! Вучић поручио - Да нисам ментално оболео, као што Ђилас каже, са колико би онда разлике губили?

Foto: Printscren/Pink

Predsednik je tokom obilaska manastira rekao da su poruke koje su danas poslate iz Dimitrovgrada "bratske i prijateljske", a odgovarajući na pitanje o izjavi Dragana Đilasa koji je naveo da je predsednik "mentalno oboleo čovek", Vučić odgovara:

- To je rekao jer sam obilazio bolnice u 11 uveče. Išao sam da pokažem ljudima da vredni radnici rade i treću smenu. To je bolnica u kojoj smo spasili 1.000 života. To što sam ja mentalno oboleo, kad on kaže, verovatno mu je za verovati, kao i za račune i sve drugo. Možete li onda da zamislite da sam normalan i zdrav, sa koliko bi onda razlike gubili.

Foto: Printscren/Pink

Dodaje da se ulaže, da se radi i da je iz rezultata jasan napredak Srbije.

- Baš me briga (za izjavu Dragana Đilasa). Meni je važno da ne stavljaju omče oko vrata mojoj deci, a što se mene tiče, ponosim se svojim radom, radom kolega i ponosim se rezltatima. Oni za 12 godina nisu obišli ništa, a kamoli nešto da izgrade. Što bi se reklo u kraju moje majke, mani ga se, Mito - rekao je predsednik kratko za Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona