"NOVOSTI" SAZNAJU: Varnice na Brdu kod Kranja - Osmani i DŽaferović napali Vučića, on im oštro uzvratio

Novosti online

17. 05. 2021. u 13:18

Kao što se i očekivalo, već početak samita Procesa Brdo-Brioni protekao je u naelektrisanoj atmosferi.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Варнице на Брду код Крања - Османи и Џаферовић напали Вучића, он им оштро узвратио

Foto: Instagram

Kako Novosti nezvanično saznaju, predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani i bošnjački član Predsedništva BiH Šefik DŽaferović najoštrije su napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naši izvori prenose da je rasprava počela jer su učesnici samita već na startu preduzeli inicijativu da se usvoje zaključci po kojima su granice u našem regionu nepromenjive, a čemu se Vučić unapred usprotivio.
Ponovljene su stare floskule o krivici Beograda, a šef srpske države je oštro uzvratio Osmanijevoj i DŽaferoviću, koji su se združeno obrušili na njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Millle

17.05.2021. 13:27

Zanimljivo, udružili se oni koji žele promenu granica i oni koji ne žele, i u stvari traže da se njima udovolji po nikakvom principu, već po njihovim željama.

Pera

17.05.2021. 13:44

Mogu da pričaju šta hoće i sarajevo i priština su deo al kaide bin laden je pre napada na ameriku bio i u sarajevu i u prištini...1244 je osnova odnosa prema kim ! Al kaida je jevrejska tvorevina kao i unutrašnje granice sfrj koje je jevrein broz tito isplanirao jos u jajcu kao i rasoad po tim granicama koi je sproveo tito2soros uz asistenciju globalne tajne jevrejske vojske m a s o n a engkeskog plemstva......

Nata

17.05.2021. 14:10

Svojim stavom i nastupom su imali nameru da pokažu zube,da se predstave kao velika,moćna sila kojoj će Srbija da aminuje.Ali su naišli na tvrd orah,na koji će zube polomiti.