PALMA : Mene napadaju profiteri, kriminalci, siledžije i lažovski tandem "Đilas – Tepić"

Novosti online

27. 04. 2021. u 12:10

RAZLIKA između mene i Đilasa je ta što protiv njega postoji prijava za siledžijstvo prema supruzi i njenom ocu, a protiv mene niti ima prijave niti će je biti, jer nema za šta, ali biće krivične prijave za lažno prijavljivanje, tvrdi Dragan Marković Palma.

ПАЛМА : Мене нападају профитери, криминалци, силеџије и лажовски тандем Ђилас – Тепић

FOTO:Z.Gligorijević

- Juče prlikom političkog skupa profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove najplaćenije radnice Marinike Tepić, bilo je između 5 i 8 Jagodinaca, od kojih jedan koji je poznat po pričama o 5G mreži na fejsbuku i čiji je brat u pritvoru u Ćupriji zbog toga što je automobilom Audi u Jagodini pratio tri devojčice iz osnovne škole posle nastave i napadao ih. Ostalih nekolko desetina su dovezli iz Beograda vozilima i mini busom. Šta su juče u Jagodini tražili Dragan Đilas, Borko Stefanović, Janko Veselinović i Nebojša Zelenović? Njihovo prisustvo je dokaz da se radilo o čistom političkom mitingu, samo što nema ko da ih podrži. Napad profitera i siledžije Dragana Đilasa na mene je počeo kada sam upitao "Đilase kaži imaš li ili nemaš 619 miliona evra, gde su i da li si platio porez i kako si ih zaradio". Razlika između njih i mene je ta što sam ja sam otišao u Tužilaštvo da im kažem da sam na raspolaganju uvek i da ispitaju sve navode Marinike Tepić i ukoliko se dokaže da je to tačno što Đilasova radnica priča da idem ja u zatvor, a ukoliko nije onda da ide u zatvor Marinika Tepić“, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji. „ Razlika između mene i proftera i siledžije Dragana Đilasa je što protiv njega postoji prijava, a protiv mene nema prijave, jer nema zašto. Đilasova bivša supruga Iva je podnela krivičnu prijavu protiv svog tadašnjeg supruga Dragana Đilasa da je 07. 12. 2014. pred njihovom ćerkom tukao njeng oca i naneo mu telesne povrede zbog čega je završio u Urgentnom centru. I tada je, kako piše u službenoj belešci Dragan Đilas svojoj supruzi rekao „odrubiću ti glavu“, a Iva Đilas je rekla da je „zabrinuta za svoju bezbednost, njenih roditelja i dece“. Tužilaštvo do dan danas nije reagovalo, jer su i tada i danas 95 posto tužioca i sudija oni koje su tada postavili Đilas i njegova partija. Protiv mene nema prijave jer nema za što i znaju da posle moraju da odgovaraju za delo „lažno prijavljivanje. Đilas je zloupotrebio i funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije, kada je bio na toj funkciji bio je u vezi sa našom najboljm košarkašicom. To je njegov privatan život, ali je zloupotrebio društvenu funkciju. On da me napada, silovatelj, profiter i lažov. Da me optužuju kriminalci, profiteri i mlijarderi - kazao je Marković.

On navodi da nema imena navodnih svedoka i žrtava jer ih jednostavno nema, a samim tim nema ni dela, te poziva sve koji navodno imaju nešto da kažu da istupe u javnost i to saopšte.

- Marinka Tepić je rekla da neće da kaže imena žrtava i svedoka i traži garancije i da svedoče putem skajpa ili video linka. I onda oni svedoče, i ja kao lažno optuženi ću i tada da saznam ko su ti ljudi i za šta me lažno optužuju. Oni moraju kad tad da kažu „ja se zovem tako i tako, meni je taj i taj, tu i tu , radio to i to“. Ja pozivam sve koji imaju bilo šta da kažu da to kažu, od mene im se nikada ništa neće desiti. Problem profitera i siledžije Dragana Đilasa i njegove radnice Marinike Tepić je taj što nema žrtava, nema svedoka i nema dela. I oni tako mogu u nedogled da me optužuju i da kažu : „ plaše se svedoci i žrtve od Palme“ i da me blate. Sve za šta me optužuju Đilas i Tepić, poštovani građani Srbije je laž. Njihov „zaštićeni svedok“ čiji iskaz su pustili na konferenciji za novinare kaže da se plaši Palme, a nije se plašio kada je krao automobile i kada je 6 puta hapšen do sada i jednom osuđen ili kada je nasilno upadao u RTS. Ovo je mnnogo teška i bolna optužba protiv mene, a napadaju me lažovi, koji su sve do sada lagali i za Morović i za sve ostalo. Ja molim nadležene organe, tužilaštvo i policiju da hitno sprovedu istragu. Ovo, za šta me optužuju, je delo koje ne zastareva kao ratni zločin i genocid. Ponavljam, ili u zatvor ja ili radnica milijardera Dragana ĐiIasa Marinika Tepić“, rekao je Marković. „Oni su mislili da će juče neko da ih sačeka u Jagodini. Ne pada mi na pamet da se na ulici branim, ja hoću da institucije rade svoj posao i da dam iskaz u ovom slučaju. Što se tiče mesta suđenja, neka slučaj premeste i na Mauricijus i gde god hoće. I neka mediji, koji se bave istraživačkim novinarstvom pitaju Mariniku Tepić zašto skriva navodne svedoke i žrtve. Ja ću da vam kažem. Zato što ih nema. Laže sve. Ja molim tužilaštvo da izda saopštenje i da kaže „da li neko može lažno da optužuje, a da nema određenih zakonskih posledica““, izjavio je Dragan Marković Palma. „Đilas – Tepić“ je lažovski tandem koji blati sve i svakoga. Taj lažni tandem ne može da kaže ko su lažni svedoci i lažne žrtve, jer ih jednostavno nema. Sram vas bilo Đilas i Tepić - zaključio je Marković.   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)