MEHANIZAM u Hagu prijaviće Srbiju Svetu bezbednosti UN zbog nesaradnje u slučaju radikala Vjerice Radete i Petra Jojića, saznaju "Novosti".

Mapko

16.04.2021. 19:22

"Радета и Јојић оптужени су за непоштовања суда, односно, да су наводно застрашивали, претили" Kako se ja secam, tako je monstrum ratni zlocinac i islamisticki terorista Naser Oric preko svoje ljude zastrasivao svedoke, neki su ubijeni, takodje je to radio Haradinaj i nikom nista, srpske zrtve su uvredjene jel su zlocinci oslobodjeni.

Donald Mitrovic

16.04.2021. 20:48

Kakve su to budale iz Haga da teraju babe i djedove po Srbiji. Ako drugog posla nemaju, oni ce da ga izmisle. Sada mlate praznu slamu. Bojim se i mene ce sada traziti posle ovog komentara.

buki

17.04.2021. 02:14

Bar 90% Srba ne poštuje Haški tribunal, pa hoće li svima da nam sude u Hagu? Osim toga poštovanje nekog ili nečeg se ne može nametnuti silom, nego se zaslužuje, a kako poštovati nekog ko namerno uništava dokaze o vađenju organa Srbima i odaje imena zaštićenih svedoka, iako dobro znaju kako su završili svi svedoci u slučaju Haradinaj?

Bara

17.04.2021. 08:31

Zasto se nisu zalili ti radikali na odluku suda i ukudanje odluke.. Zakon Srbije je jasan i od njega ne smemo da odstupamo kao DOS i njihovi lopovi