"JELENA JE BILA U SUZAMA": Potresna ispovest Čedomira Jovanović

S. S. R.

07. 04. 2021. u 20:25

ЈЕЛЕНА ЈЕ БИЛА У СУЗАМА: Потресна исповест Чедомира Јовановић

Čedomir i Jelena Jovanović

PREDSEDNIK Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je u sredu da će u junu, kada je zakazano saslušanje u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, dati izjavu povodom prijave da je ispred prostorija "Fizio centra" na Novom Beogradu, jula prošle godine, napao vlasnika ove ambulante za rehabilitaciju Žarka Ivkovića, i dodao da ga je dva puta tresnuo reketom.

Političar je ovih dana u žiži javnosti jer su mediji objavili da se nije odazivao pozivima, pa je izdat nalog za njegovo privođenje. On je objasnio da dva puta nije došao, jer je bio u bolnici, odnosno van zemlje, a da je poslednji poziv dobio samo dva sata pre nego je objavljena vest.

- Svoju porodicu ću štititi dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom moje ćerke Anđelije, nikakve telesne povrede nije imao, pobegao je niz ulicu, nisam mogao da ga stignem onako dok sam se gušio, jer su me sa Infektivne klinike otpustili sa neizlečenom upalom pluća, uz reči da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsku infekciju u bolnici - prisetio se Jovanović događaja, i dodao da je doktor imao sreće što ga nije stigao.

On je za K1 istakao da je prva dijagnoza njegove bolesti bio kancer i da je u tom stanju, pre incidenta, video u suzama svoju suprugu Jelenu. Kako je ispričao, ona je plakala, jer je Ivković, dok je Jovanović bio u bolnici zbog korone, a njegova žena u karantinu, zamenio brave i blokirao Jelenine kartice. Inače, Jovanovićeva supruga otvorila je pre osam godina ovaj fizio-centar na Ivkovićevo ime, jer ima medicinsko zvanje.

- Jelena je otvorila taj fizio-centar da bih ja imao gde da se lečim kad se vratim sa onih svojih planina. Otac ju je zamolio da registruje na tog dečka, da nema od čega da živi, a i sin je čoveka koji je poginuo u ratu, a Jelenin otac ga je ranije venčao - ispričao je Jovanović.

PROVOKACIJE POSLE SERIJE

JOVANOVIĆ je prethodnih dana govorio da je u poslednje vreme, od kada se emituje serija "Porodica", bilo slučajeva koje tumači kao provokacije. Na njegovo obezbeđenje koje je iz MUP, zaleteli su se automobili i kasnije rekli da je greška, a to, kako je rekao, tumači kao nameru "onih koji su to učinili da on izađe i kaže kako ga Vučić maltretira kao Milošević nekad".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

TO SAMO IMA U BANANA DRZAVAMA

07.04.2021. 21:04

ZAR TREBA DA GA MOLE, da dodje na saslusanje? Taj petokolonas jos uvek vuce za nos, i srpsku vlast i srpski narod, on je trebao da da izjavu u istraznom zatvoru, u roku od 24 sata.