MALI POSLE SASTANKA SA VUČIĆEM: Ovo znači bolji kvalitet života građana i brži razvoj naše zemlje!

Novosti online

21. 03. 2021. u 12:11

MINISTAR finansija Siniša Mali objavio je fotografije sa sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

МАЛИ ПОСЛЕ САСТАНКА СА ВУЧИЋЕМ: Ово значи бољи квалитет живота грађана и бржи развој наше земље!

Foto : Instagram

Mali je naveo da projekti o kojima su razgovarali donose poboljšanje životnog standarda građana Srbije.

- Ovog jutra sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o velikim infrastrukturnim projektima koji se već grade i koji će početi da se grade do kraja godine. Više puteva i pruga znači bolji kvalitet života naših građana, veći rast BDP-a i brži razvoj naše zemlje. Gradimo Srbiju! - napisalo je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (50)

Biljana

21.03.2021. 13:28

Predsednik odavno ima radne vikende i praznike pa i ovaj sastanak sa ministrom finansija nije iznenađenje,oboje se trude da nijedan region u Srbiji ne bude zapostavljen i da se sredstva ravnomerno rasporede pa je ovog puta tema dogovora bila ulaganje u infrastrukturu

star

21.03.2021. 13:58

Kvalitetan i normalan život našeg naroda je prioritet Vučića, za to nema odmora ni nedeljom da bi se svi poslovi i projekti realizovalina vreme i u predviđenom roku.

Ivana

21.03.2021. 17:34

Hvala našem predsedniku koji radi bez dana odmora da stekne bolje uslove građana Srbije.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje.

Milica

21.03.2021. 17:55

Sigurnija i bolja infrastruktura je od velikog znacaja za nas gradjane Srbije sto se time smanjuju nezgode i cuvaju se zivoti nas gradjana. Svima je vazno da se Srbija razvija

stevo

21.03.2021. 19:35

Novi auto putevi su jako bitni za Srbiju i njene gradjane.Kroz jaku infrastrukturu Srbija jaca svoju ekonomiju i privredu i svakako da ce se poboljsati i standard gradjana

Milica

21.03.2021. 20:48

Najuspešniji ljudi širom sveta ovako funkcionišu, ne pitaju za vikend i slobodne sate. Ovakva posvećenost daje merljive rezultate i donosi uspeh. Srbija Vam je zahvalna i svesna koliko naše unutrašnje umrežavanje doprinosi ne samo napretku privrede, već svakog segmenta naših života.

ElezM

21.03.2021. 21:45

Naša zemlja ima budućnost a upravo je to ovo što radi naš predsednik. Svaka investicija je veliki uspeh za našu zemlju i smatram da samo tako treba da nastavimo da se borimo jer bez borbe nema napretka.