SMATRAM DA SU TO UVREDE: Vesna Stanojević o napadu Dragana Đilasa na novinarku "Večernjih novosti"

Novosti online

20. 03. 2021. u 14:02

VESNA Stanojević, koordinator Sigurne kuće reagovala je na neprikladne komentare Dragana Đilasa na konferenciji za štampu, a koji su bili upućeni novinaru i pomoćniku glavnog i odgovornog urednika "Večernjih" novosti za digitalna izdanja Andrijani Nešić.

СМАТРАМ ДА СУ ТО УВРЕДЕ: Весна Станојевић о нападу Драгана Ђиласа на новинарку Вечерњих новости

Foto Tanjug

- Naravno da nije, ja prosto ne mogu da verujem da se zaista dogodilo. Ne pratim ta dešavanja. Ja više pratim crnu hroniku, to što se dešava u porodici... Ali nezavisno od toga, ja sam neko ko je ceo život veliki protivnik te prakse po kojoj muškarci misle da imaju pravo da komentarišu izled, pamet, garderobu i sve ono što vide na nekoj ženi. Niko nema pravo to da komentariše ili da kaže nešto ružno ili da li mu se nešto sviđa. Ne vidim razlog da neko javno komentariše vaš izgled i ponašanje. Novinari su uvek izloženi nekoj kritici, ali on može da komentariše da li je nešto tačno ili ne, ali da komentariše izgled, to stvarno ne razumem. Smatram da su to uvrede, baš uvrede - rekla Vesna Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (15)

Kiki

20.03.2021. 15:08

A posle Đilas tvrdi kako je vlast bahata prema medijima i da im ograničava slobodu u informisanju. Pokazao si Điki šta znaš, ne vraćaj se na političku scenu Srbije.

Jana

21.03.2021. 08:15

Podela na podobne i nepodobne novinare je neprihvatljiva. Djilas zabranjuje slobodu misli i govora, samo zato sto nema odgvore na neka pitanja. Jako neprimereno.