"NEKA IMAJU OBRAZA DA UĆUTE KADA SRBIJA TUGUJE": Jaka poruka Vulina nakon novih "upozorenja" Evropske unije

Novosti online

20. 03. 2021. u 11:05

17. MART je dan kada Srbija tuguje, jer se seća martovskog pogroma, a za Evropsku uniju, 17. mart bi trebao da bude dan kada ćuti zato što je ćutala dok su Srbi pre 17 godina bili ubijani i proterivani, a njihove svetinje spaljivane, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na nova "upozorenja" Evropske unije zbog objave predsednika Srbije na Instagramu.

НЕКА ИМАЈУ ОБРАЗА ДА УЋУТЕ КАДА СРБИЈА ТУГУЈЕ: Јака порука Вулина након нових упозорења Европске уније

Foto: P. Mitić

- Umesto što napadaju predsednika Srbije i predsednika svih Srba Aleksandra Vučića zato što brani i čuva srpksi narod na Kosovu i Metohiji, funkcioneri EU bi bili mnogo korisniji svojim biračima da su od Vučića naučili kako da obezbede dovoljno vakcina protiv kovida - dodaje Vulin.

- Pozivam funkcionere EU da se uzdrže od izjava koje ometaju pregovarački proces, a posebno od izjava koje daju lažnu nadu Prištini da su tzv. Kosovo i Srbija ravnopravne i suverene države. Kada funkcioneri EU već nisu imali časti da zamole za oproštaj pred grobovima Srba pobijenih na Kosovu i Metohiji, neka imaju bar toliko obraza da ućute kada Srbija tuguje - rekao je predsednik Pokreta socijalista Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)