TO JE NOVAC GRAĐANA SRBIJE: Ministar Mali - Odbijanje da ide na poligraf je dokaz da laže

Novosti online

18. 03. 2021. u 19:52

RAČUNI Dragana Đilasa u Švajcarskoj, na Mauricijusu i u Honkongu na kojima je 10 miliona evra, a do kojih su novinari "Večernjih novosti" došli su samo vrh ledenog brega, izjavio je večeras ministar finansija Siniša Mali.

ТО ЈЕ НОВАЦ ГРАЂАНА СРБИЈЕ: Министар Мали - Одбијање да иде на полиграф је доказ да лаже

Foto Tanjug

- To je novac građana Srbije, novac koji je pokraden dok je on bio na vlasti. Koji je iznesen iz zemlje. Ostaje da se vidi da li su plaćeni porezi - rekao je Mali za TV Pink i najavio da će Uprava za pranje novca i ostali držvni organi narednih nedelja raditi na tome kako je Đilas došao do 10 miliona evra.

On je ocenio kako je Đilasovo odbijanje da se na današnjoj konferenciji za novinare izjasni da li bi išao na poligraf da odgovara na pitanja o računu na Mauricijusu dokaz da Đilas laže.

- Istina je vrlo prosta, račun postoji, kompanija postoji, i nosilac tog računa, osoba koja kontroliše taj novac je Dragan Đilas - rekaoje Mali.

Ministar finasija je rekao da se radi o ogromnoj laži čoveka koji pretenduje da se bavi politikom i trebalo bi da bude iskren prema građanima.

- Drago mi je što je Uprava za sprečavanje pranja novca danas pokrenula taj postupak prikupljanja dodatnih podataka, tako da se nadam da će uskoro imato još više podataka o tome da Dragan Đilas laže, da su ti novci tamo - rekao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)