ĐUKANOVIĆ O AFERI MAURICIJUS: Suština je u vrhunskom nemoralu Đilasa - čoveka koji pledira da vodi Srbiju, a iz Srbije izvlači novac

Novosti online

17. 03. 2021. u 09:48

NAKON što su "Večernje novosti" u javnost obelodanile informacije o računima koje Dragan Đilas poseduje na Mauricijusu, oglasio se i Vladimir Đukanović.

ЂУКАНОВИЋ О АФЕРИ МАУРИЦИЈУС: Суштина је у врхунском неморалу Ђиласа - човека који пледира да води Србију, а из Србије извлачи новац

Vladimir Đukanović


- Suština problema oko pronađenih računa i firme Dragana Đilasa na Mauricijusu nije da li je to krivično delo ili nije. O tome na kraju krajeva odlučuje tužilac, odnosno sud ako do postupka dođe. Suština je u vrhunskom nemoralu čoveka koji pledira da vodi Srbiju, a iz Srbije izvlači novac i otvara račune i firme po inostranstvu kako bi sakrio svoje sumnjive transakcije - napisao je Vladimir Đukanović na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)

(UŽIVO) VIHOR 2024: Sve spremno za veliku vojnu vežbu - očekuje se dolazak predsednika Vučića