TEKST hrvatskog novinara Zvonimira Despota, koji je u Večernjem listu bezočno napao srpski narod i predsednika Aleksandra Vučića, izazvao je bes domaće javnosti.

Komentari (4)

Kole

09.03.2021. 14:38

Bolje bi mu bilo da kao konvertit i neznalica, uđe u bilo koji sajt o pobijenim u Jasenovcu i vidi da se u svakom od njih pojavljuje sa imenom oca, mestom rođenja i godištem od 17 do čak 45 ljudi s prezimenom Despot, a baš iz mesta odakle je on, kao i okolnih krajeva! Pohrvaćeni, glumi većeg katolika od Pape...

buki

09.03.2021. 14:57

Nijedni izbori u Srbiji od 2.000-te (a ni pre toga) nisu pominjali susedne narode, niti ih koristili u bilo kom obliku za osvajanje glasova. Sukobi i pljuvanja su uvek međustanačka i odnose se samo na zbivanja u Srbiji. To dobro znamo svi koji učestvujemo u tom procesu, ali isto znamo da u Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori se izborni program zasniva skoro i isključivo na omalovažavanju Srba i takmičenju u mržnji prema nama. Gledamo to decenijama i mislimo proći će ih valjda nekad, a sad od lokalne budale doživimo da nas optuži za ono što svi drugi osim nas rade sve vreme. To je valjda trend, da druge optužiš za ono najgore što sam radiš, kao što SAD posle toliko razaranja, ubijanja nevinih i uranijumskog trovanja preživelih, bez trunke blama, optuži Ruse za nekakav maligni uticaj na Srbe. Šta možeš reći takvim bolesnicima, osim da potraže pomoć, za svoje i dobro svoje dece?