ŠEŠELJ UPOZORIO NA OPASNI SCENARIO: Posle Nevolje nova nevolja, postoji jedan način da saznamo da li je akcija izvedena uspešno

Novosti online

08. 03. 2021. u 10:00

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО НА ОПАСНИ СЦЕНАРИО: После Невоље нова невоља, постоји један начин да сазнамо да ли је акција изведена успешно

Foto: Printskrin Hepi TV

PREDSEDNI SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da će se rezultati borbe protiv kriminala videti po promeni cena droge.

- Čuo sam da postoji video-materijal i da su snimali likvidacije. To su radili da bi zastrašili pripadnike svog i pripadničkih klanova. To se dešava u mafiji - rekao je Šešelj i dodao da su srpski izdajnici navijali za klan Velje Nevolje.

Foto: Printskrin Hepi TV

Postoji opasnost da neki konkurentski klan preuzme mesto Veljinom klanu.

- Da li je borba bila uspešna protiv ove mafijaške grupe, zaključićemo po tome da li će droga uskoro da poskupi na crnom tržištu ili će cena ostati ista ili će pojeftiniti. Ništa nismo uradili, ako droga ostane iste cene ili ako pojeftini - rekao je dr Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Srbijo Zuta kuco

08.03.2021. 10:42

Inteligentan ste covek. Predlozi legalizaciju droge da bi umesto mafije drzava kontrolisala trziste, kvalitet, registrovala narkomane i bila u mogucnosti da im pomogne. Sada, kada se predoziraju posto dileri "krste" drogu pa nikada ne znate koliko je jaka, ne smeju da se jave lekaru jer ovaj mora da ih prijavi pa umiru. Licemeri. Ako su alkohol i duvan legalni zasto ne bi bile legalne i ostale droge? Duvan i alkohol su legalni ali ih ne konzumiraju svi i samo mali broj postane zavisan. Jugoslavija je srusena svercom duvana i droge. Oduzmite izrodima izvor prihoda da ne bi mogli da destabilizuju drzavu. Ja sam siguran da su strane obavestajne sluzbe (a u poslednje vreme i domace) precutno prelazile i indirektno pomagale sverc zbog svojih ciljeva rusenja drzave. Kako to znam? Da ja stanem na ugao i pokusam da prodam rukavice a ne drogu, u roku od par minuta bi me uklonili. Pomagali su sve pocev od albanske do crnogorske mafije. Inteligentan covek kao vi morao bi da vidi uzrocno-posledicnu vezu i kao legalista zna da je legalno uvek bolje od ilegalnog. Ne budite licemer. Podrzite i legalizaciju prostitucije. Smrt sivoj ekonomiji.