VEČERAS U 18 SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Vučić sa državnim vrhom o detaljima akcije protiv organizovanog kriminala

Tanjug

06. 03. 2021. u 09:22

ВЕЧЕРАС У 18 СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Вучић са државним врхом о детаљима акције против организованог криминала

Foto: Printskrin CGTN

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće večeras sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost.

Sednica je zakazana u 18.00 časova, u Palati Srbija, saopštila je pres služba predsednika.

Nakon sednice Saveta, oko 20 - 21 čas, u zavisnosti od trajanja sednice, očekuje se obraćanje predsednika.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prošle subote da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande.

Vučić je tada kazao da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost otkazana zbog formalno pravnih problema, jer se čekaju dodatna veštačenja, da ne bi sutra neko rekao da to što je pokazano građanima ne moze da se koristi u dokaznom postupku.

- Onda ćemo reći o čemu se sve radi i pokazati ljudima nešto što je blago govoreći jezivo, da bi ljudi mogli da vide da li se iza svega krije politika, zaštita režima, ili borba protiv zaista jedne ili više organizovanih kriminalih grupa", kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (24)

Ivan

06.03.2021. 19:13

Sva pitanja o kojima će s govoriti na Sednici su od ogromnog značaja za našu zemlju i predstavljaju još jedan važan korak ka jačanju privrede i pravne države.

Lena

06.03.2021. 20:41

Svi ce odgovarati za (ne) dela koja su pocinili i niko nece ostati postedjen dugogodisnje robije, koliko god bio mocan i uticajan! Narodu je dosta onih koji su umislili da su jaci od zakona i drzave!