OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA SRPKINJE UBIJENE U ŠVAJCARSKOJ: Iza sebe ostavila troje dece, klupko jezivog zločina se odmotava (FOTO)

Novosti online

19. 02. 2021. u 13:55 >> 13:55

STANOVNICI Švajcarske, ali i Srbije, i dalje su potreseni vešću o Srpkinji koja je ubijena u utorak popodne u Vinterturu. U međuvremenu je objavljena i njena fotografija, dok policija nastavlja da istražuje zločin.

ОБЈАВЉЕНА ФОТОГРАФИЈА СРПКИЊЕ УБИЈЕНЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ: Иза себе оставила троје деце, клупко језивог злочина се одмотава (ФОТО)

Foto: Printscreen

Srpkinja, koju su švajcarski mediji oslovili sa J. S. (32), pronađena je mrtva u stanu, a policija je na licu mesta kao osumnjičenog privela državljanina Srbije (76).

Švajcarski mediji su preneli da je u trenutku zločina u stanu bila i dvogodišnja ćerka žrtve, koja je izmeštena na sigurno.

Foto: Facebook

Osumnjičeni za ubistvo je deda od supruga žrtve. Ubijena i njen suprug već neko vreme nisu živeli zajedno, a dvoje starije dece je trenutno kod njega u Srbiji.

Otac ubijene rekao je da je njegova ćerka imala probleme u braku i da je htela da se razvede od supruga.

Otkrio je kako je za smrt ćerke saznao od poznanice, koja je bila sa njom tog dana.

Ona je navodno rekla kako je nešto pre podneva neko pozvonio na vrata, i da je to bio stariji gospodin, koji je kasnije uhapšen zbog sumnje da je ubio mladu Srpkinju.

- Moja ćerka mu je otvorila vrata i ponudila mu kafu - navodno je rekao otac.

Otac je rekao da je prijateljica tada otišla dole do podruma, da nešto završi, kada je iznenada čula pucnje. Žena je krenula da trči uz stepenice i pokušala je da uleti u stan, ali su vrata navodno bila zaključana. Tada je osumnjičeni, kako tvrdi otac, otvorio vrata i mirno rekao "ubio sam je".

Motiv i tačan tok dela predmet su daljih istraga.

- Ovo takođe pokreće pitanje odnosa između 36-godišnjeg muža preminule žene i nasilnog zločina - rekao je portparol tužilaštva u Cirihu Erik Venzinger.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA: Moć kolektivne akcije