SANDRA BOŽIĆ: "Kada država krene u obračun sa mafijom, onda kreće i najprljaviji obračun sa porodicom i decom predsednika"

Novosti onlajn

11. 02. 2021. u 12:24

SANDRA Božić, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izdala je saopštenje povodom poslednjih dešavanja u Srbiji, koja se odnose pre svega na hapšenje organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, i onoga što je uslediloo nakon hapšenja.

САНДРА БОЖИЋ: Када држава крене у обрачун са мафијом, онда креће и најпрљавији обрачун са породицом и децом председника

Foto: RTS printskrin

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Kada god se krug oko tajkunske družine sužava, po komandi pojačava se napad na predsednika Vučića!

- A kada država krene u obračun sa mafijom, i iza rešetaka im se nađu jataci i prvi saradnici, onda kreće i najprljaviji obračun sa porodicom i decom predsednika.

- Iz sve snage se različiti megafoni Dragana Đilasa, Vuka Jeremića upiru da jeftinim i demagoškim performansima sakriju kriminal i lopovluk u kojem su ogrezli.

- Najglasniji su uvek oni koji imaju najviše razloga da zauvek ćute!

- Jedan od takvih je i Miroslav Aleksić, bivši predsednik opštine Trstenik poznat po najvećem broju kriminalnih afera dok je bio na čelu te opštine. Čovek koji je od budžeta opštine Trstenik napravio porodičan biznis. Od malverzacija i nameštanja tendera između ostalog oko gasifikacije Trstenika, asfaltiranja, nasipanja puteva, malverzacija u javnim komunalnim preduzećima kojima je rukovodila i plen delila Aleksićeva najbliža porodica, do afera u javnim preduzećima gde je uvezano sa svojim tastom, taštom i ženom preko nevladine organizacije izvlačio novac iz budžeta Republike Srbije.

- Tako su Kneževići i Aleksići stekli sramno bogatstvo, veliki broj nekretnina koji su im, kako kažu upućeni, bili moneta za isplatu svih malverzacija u kojima su učestvovali.

- Ne čudi što se Aleksić našao u društvu tajkuna Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, prvi je uspeo da postane društvo međunarodnih kriminalaca i lopova, trguje čak i svojom državom, dok je ovaj drugi najpoznatiji po sekundarnom bavljenju politikom i pljačkanju države u nikada viđenim razmerama, ali i povezanošću sa srpskim podzemljem, mafijaškim i kriminalnim krugovima, u čijem društvu se, sudeći po foto albumima i Đilas i Marinika Tepić često nalaze i sarađuju svakodnevno.

- A žeton političari poput Miroslava Aleksića, u maniru haračlija kojima je ponestalo plena, zaduženi su da besumučno brane kriminalne aktivnosti svojih nalogodavaca kako bi opravdali svoje postojanje i dnevnicu a i kratak je lanac na kojima ih gazde drže - napisano je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)