SRPSKO JEDINSTVO PREDUSLOV OPSTANKA: Predstavnici Srpske liste posetili Osojane i Veliku Hoču

D. Z.

08. 02. 2021. u 19:54

СРПСКО ЈЕДИНСТВО ПРЕДУСЛОВ ОПСТАНКА: Представници Српске листе посетили Осојане и Велику Хочу

Foto: Srpska lista

SRPSKO jedinstvo je potrebno i preduslov je ostanka i opstanka srpskog naroda na ovim prostorima.

Svi pokušaji razbijanja srpskog jedinstva su uzaludni i poručujemo da će i 14. februara pobediti srpsko jedinstvo i još jednom pokazati i poslati jasnu poruku da niko ko pokušava da razbije srpsko jedinstvo i da na taj način utiče na dalje raseljavanje srpskog naroda sa ovih prostora -u tome neće uspeti.

Ovo je između ostalog poručio Dalibor Jevtić, potpredsednik Srpske liste i ministar za povratak u kosovskoj Vladi koji je sa Slavkom Simićem kandidatom za poslanika na predstojećim kosovskim paramentarnim izborima obišao Osojane i Veliku Hoču.

Jevtić je tom prilikom poručio da Srpska lista stoji zajedno sa svojim narodom na braniku odbrane, i ostanka i opstanka ali i povratka Srba na ove prostore.

Kandidat za poslanika ispred Srpske liste Slavko Simić govoreći o prestojećim izborima istakao je da “naš narod koji živi u veoma složenim vremenima i okolnostima u Metohiji najbolje razume politiku predsednika Aleksandra Vučića i Srpske liste”.

- Oni najbolje znaju da svaki glas za Srpsku listu znači izgradnju novih kuća, ambulanti, škola, očuvanje srpskih institucija i vitalnih interesa Srbije na Kosovu i Metohiji od kojih Srpska lista nikada i ni po koju cenu neće odustati - poručio je Simić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)