PS: Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu i jaku Srbiju

Novosti online

05. 02. 2021. u 11:05

POKRET Socijalista izdao je saopštenje povodom nadova Dragana Đilasa i Marinike Tepić o hapšenju kriminalne grupe među kojima je i Veljko Belivuk, poznatiji javnosti kao Velja Nevolja.

ПС: Ђилас и Тепић не могу да опросте Вучићу успешну, безбедну, уређену и јаку Србију

Foto: Pokret socijalista

- Vest da su pohapšeni najopasniji kriminalci, obradovala je građane Srbije, dok za Đilasa i Mariniku ta vest predstavlja povod za novi napad na svoju državu i predsednika. Marinika Tepić koja je promenila deset partija, koja ima gomile slika sa narko-dilerima, koja je preko kriminalaca terala novinara iz Pančeva, nameštala tendere prijateljima i tvrdila da vojne kokoške umesto jaja ležu drogu, po zadatku Đilasa, brutalno je napala predsednika Vučića i iznela niz laži, za koje smatra da nikada neće odgovarati. Kriminalci koji su za vreme vlasti DOS-a slobodno pljačkali i reketirali Srbiju, danas se nalaze iza rešetaka i to Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću.

Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu, jaku Srbiju- poručili su u Pokretu socijalista reagujući na tvitove Marinike Tepić u kojima tvrdi da Veljko Belivuk svoje kriminalne radnje nije mogao da obavlja bez podrške Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)