VUČIĆ UPOZORIO ALBANCE I NJIHOVE MENTORE: Ako pokušaju da učlane Kosovo u bilo koju međunarodnu organizaciju, čekaće ih brojna iznenađenja!

Novosti online

11. 01. 2021. u 22:46

ВУЧИЋ УПОЗОРИО АЛБАНЦЕ И ЊИХОВЕ МЕНТОРЕ: Ако покушају да учлане Косово у било коју међународну организацију, чекаће их бројна изненађења!

Foto: Printskrin

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić se, tokom gostovanja u “Ćirilci” osvrvnuo i na pokušaje nepriznate države Kosovo, da bude priznata u mnogim međunarodnim organizacijama i institucijama.

 On ih je upozorio da to ne pokušavaju dalje.

- Ako Kosovo pokuša da se učlani u bilo koju međunarodnu organizaciju, čekaće ih brojna iznenađenja – naglasio je Vučić. - Oni znaju da ja ne lažem. Ja se ne obraćam samo njima, nego i njihovim mentorima.

Sve o gostovanju predsednika Vučića u “Ćirilici” možete da pročitate KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (30)

Milica

11.01.2021. 23:23

Ne smemo da se rukovodimo snagom vec razumom i i dijalogom. Svima nam je problem Kosova i te kako znan, ali je svakako prioritet sacuvati mir i ziviot i nikako srljati u rat i pogrom. Politikom preogovora i agresivne diplomatije stici do cila pa kad tad.

Jovana

11.01.2021. 23:24

Ako pogledamo dobro sta su sa KiM uradili oni koji su nas kritikovali, sve vreme su de fakto stitili punu kosovsku nezavisnost, obratite paznju na njihov recnik, na izjave i sve ce vam biti jasno.

Pavle

12.01.2021. 00:02

Svi znaju šta se desilo u prošlosti, ali svi traže krivca u nekom drugom. Mi nećemo da damo ono što je naše. Trebamo da razgovaramo i da se borimo za Kosovo. Svi hoće poraz i poniženje Srbiji, pogotovo Albanci, ali to nećemo dozvoliti.

Goran

12.01.2021. 01:39

Pokusaj clanstva Kosova u medjunarodnim organizacijama je do sada bio neuspesan, a sada vec nemeaju prava ni da konkurisu jer su se u sporazumu obavezali na to.