HARADINAJEVA TRAŽI MEĐUNARODNU REAKCIJU PROTIV SRBIJE! Skandalozna izjava ministarke, Prištini smeta vakcinacija na KiM

Novosti online

27. 12. 2020. u 18:55

MINISTARKA spoljnih poslova tzv. Kosova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da je Srbija tajno i nezakonito, švercom farmaceutskih proizvoda, flagrantno prekršila briselski sporazum.

ХАРАДИНАЈЕВА ТРАЖИ МЕЂУНАРОДНУ РЕАКЦИЈУ ПРОТИВ СРБИЈЕ! Скандалозна изјава министарке, Приштини смета вакцинација на КиМ

Foto: Depositphotos/Printscreen

- Nezakonito i tajno mešanje Srbije na (tzv.) Kosovu, švercom farmaceutskih proizvoda bez prethodnog odobrenja državnih organa, predstavlja grubo flagrantno kršenje sporazuma o carinskom pečatu i međusobnom priznavanju farmaceutskih sertifikata postignutog 2015. godine u Briselu, u okviru Tehničkog dijaloga - objavila je Haradinaj Stubla na Tviteru.

Naglasila je da je "Srbija je ugrozila nacionalnu bezbednost i suverenitet (tzv.) Kosova, nepoštovanjem napora Vašingtona i Brisela da normalizuju odnose".

- Takođe se umešala u stabilnost, mir i bezbednost u regionu. Očekuje se adekvatna međunarodna reakcija - poručila je Haradinaj Stubla.

(Kosovo online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)