MINISTAR MALI OBJAVIO DOBRE VESTI: Održan prvi sastanak radne grupe za realizaciju beogradskog metroa, evo kada će početi radovi (FOTO)

Novosti online

21. 12. 2020. u 18:16

DANAS je održan prvi sastanak radne grupe za realizaciju beogradskog metroa, objavljeno je na Instagram profilu ministra finansija Siniše Malog.

МИНИСТАР МАЛИ ОБЈАВИО ДОБРЕ ВЕСТИ: Одржан први састанак радне групе за реализацију београдског метроа, ево када ће почети радови (ФОТО)

Foto: Instagram/mali_sinisa

Kako je najavljeno, radovi na Makiškom polju će početi krajem sledeće godine.

Ministar je dodao da je ovaj projekat apsolutni prioritet i da on očekuje posvećenost svih uljučenih institucija na gradskom i na republičkom nivou.

- Prvi sastanak Radne grupe za realizaciju projekta beogradskog metroa. Dogovaramo sve neophodne aktivnosti kako bi radovi na Makiškom polju počeli krajem sledeće godine. Ovaj projekat je apsolutni prioritet, i kao predsednik Radne grupe očekujem apsolutnu posvećenost svih uključenih institucija, na gradskom i na republičkom nivou. - piše u objavi ministra Malog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)