NEBO NAD DORĆOLOM GORI MU U ČAST: Vatrometom odata počast DŽeju (VIDEO)

Novosti online

12. 12. 2020. u 00:26

LEGENDA domaće muzičke scene Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a prijatelji sa Dorćola su rešili da mu i večeras odaju počast na poseban način.

НЕБО НАД ДОРЋОЛОМ ГОРИ МУ У ЧАСТ: Ватрометом одата почаст Џеју (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

Okupili su se kod picerije koju je voleo, a u jednom trenutku nebo je obasjao vatromet.

Kolone ljudi pristigle su na Dorćol kako bi se oprostili od legendarnog Džeja, a mnogima su se suze slivale niz lice dok su slušali taktove njegovih vanvremenskih hitova.

Podsetimo Džej je sahranjen danas u Aleji počasnih građana, a mnogi njegovi prijatelji, kolege i cela Džejova porodica okupili su se kako bi se poslednji put sa njim pozdravili. Ramadanovski je u snu umro u 56. godini 6. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LICEMERJE DRAGANA ĐILASA: Podržao je potpisivanje Briselskog sporazuma, e evo šta sad kaže (VIDEO)