DAČIĆ: Poreklom imovine da se bave nadležne institucije

Tanjug

29. 11. 2020. u 23:06

ДАЧИЋ: Пореклом имовине да се баве надлежне институције

Foto: N.Skenderija

PREDSEDNIK Narodne skupštine Ivica Dačić izjavio je večeras da ne zna kako se pitanje imovine brata Dragana Đilasa nije postavilo do sada i istakao da poreklom imovine treba da se bave nadležne institucije.

-Vučić i Nikolilć dok su bili u opoziciji nisu pominjali porodice Tadića i drugih, a danas je to postala mantra. Ja se politikom bavim 30 godina i imam jedan stan. Zamislite kada bih imao dva ili tri. Ovde postoje neki arijevci, viša klasa, koji smatraju da im niko ništa ne sme. Isti aršini treba da postoje prema svima- rekao je Dačić gostujući na televiziji Pink.

On je istakao da ni za koga ne kaže da je lopov dok drugačije ne dokažu nadležni organi i dodao da oni koji napadaju druge, ne bi trebalo da se bune ako neko učini isto to njima.

-Ako imate situaciju da neko pomene vašu porodicu, pravite se da ste žrtva i da je to neprincipijelni način. Ja znam kako od politike možete da živite. Ako živite drugačije, znači niste živeli od politike već od nekog biznisa koji je legalan ili nelegalan, odnosno zloupotreba političke funkcije-, rekao je Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)