STEFANOVIĆ O REAKCIJAMA NA SPORAZUM IZ VAŠINGTONA: Protivljenje je dolaz da je Vučić uradio dobru stvar za našu zemlju

Novosti online

06. 09. 2020. u 14:00

POVODOM potpisivanja sporazuma u Vašingtonu, ali i reakcija na njega oglasio se i Nebojša Stefanović.

СТЕФАНОВИЋ О РЕАКЦИЈАМА НА СПОРАЗУМ ИЗ ВАШИНГТОНА: Противљење је долаз да је Вучић урадио добру ствар за нашу земљу

Nikola Skenderija

- Kada vidimo da su oni koji se protive ovom sporazumu, koji su iskreno tužni i nesrećni zbog njega, predstavnici kosovskih Albanaca i jedan deo opozicije u Srbiji, to je samo još jedan dokaz da je predsednik Aleksandar Vučić uradio dobru stvar za našu zemlju - saopštio je Stefanović.

Prema njegovim rećima, svi prištinski mediji već 24 sata vode kampanju protiv njihove delegacije koja je bila u Vašingtonu, što samo pokazuje koliko su Albanci zadovoljni onim što je potpisano.

- Nažalost, mnogi ne razumeju koliki je nivo pobede koju je predsednik Srbije uspeo da ostvari u gotovo nemogućim uslovima, a u šta je malo ko verovao do pre samo nekoliko meseci. Danas imamo situaciju u kojoj je Srbija uspela da napravi značajan pomak, a predsednik Vučić zaštitio i naš suverenitet i naše nacionalne interese -poručio je Stefanović. - To je malo kome pošlo za rukom. I ne čudi što se javljaju reakcije otpora i ne čudi što to mnogima smeta, ali jasno je da to ne smeta građanima Srbije i da je ono što je uradio predsednik Vučić u najboljem interesu i naše zemlje i našeg naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju