SPORAZUM U ARHIVI, VUKANU I DANILU OLOVKE... Predsednik otkrio kako će raspodeliti poklone koje nosi iz Bele kuće (FOTO)

Novosti onlajn

04. 09. 2020. u 19:54

СПОРАЗУМ У АРХИВИ, ВУКАНУ И ДАНИЛУ ОЛОВКЕ... Председник открио како ће расподелити поклоне које носи из Беле куће (ФОТО)

Foto: Printscreen/Pink

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je delegacija Prištine pobesnela i pitala se kako je uspeo da skine tačku 10 o mesjudobnom priznanju, navodeći da su zbog toga bili nervozni.

- Oni su došli, mi smo se dogovorili da ih pustimo prve da iznesu svoj stav i oni su izašli protiv Gazivoda i protiv Mini šengena. Onda sam ja rekao da nema ni razgovora o tački 10 o međusobnom priznanju. Rekli su ''napravićemo pauzu'', ja sam rekao ''možete da pravite pauzu koliko hoćete''. Nema razgovora o tome, pa su oni to povukli, a onda su Albanci rekli ''mi povlačimo sve primedbe samo nam vratite tačkiu 10''”, prepričao je događaje iz Vašingtona šef države.

On je naveo da je u takvim uslovima postignut dobar sporazum za Srbiju.

- Ključ ću da poklonim Milici, olovku kojom sam potpisivao ostaviću Vukanu, Danilu ću da dam olovku koju sam od Trampa dobio, a sporazumi ostaju u našoj arhivi. Nemamo čega da se stidimo - rekao je Vučić.

Foto: Novosti

Ključ Bele kuće

Detaljnije o ključu Bele kuće koji je Donald Tramp poklonio predsedniku Vučiću pročitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (23)

petra

04.09.2020. 20:41

Veliki uspeh načinjen je danas u Vašingtonu za Srbiju. Generacije i generacije biće ponosne na ovaj dan koji mora biti zabeležen u istoriji nase zemlje.

Danilo

05.09.2020. 08:32

Mozemo da odahnemo, a sa druge strane da budemo ponosni na nasu delegaciju na celu sa Aleksandrom Vucicem, pokazali smo cvrstinu, stav i potpisali smo sporazum koji nam ide na ruku...

Ivana

05.09.2020. 11:12

Sve čestitke našem narodu i državi, i na tome da građani Srbije rade na tome da Srbija bude jaka i stabilna. Srbija se danas cela razvija i gradi.