SPORAZUM U ARHIVI, VUKANU I DANILU OLOVKE... Predsednik otkrio kako će raspodeliti poklone koje nosi iz Bele kuće (FOTO)

Novosti onlajn

04. 09. 2020. u 19:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je delegacija Prištine pobesnela i pitala se kako je uspeo da skine tačku 10 o mesjudobnom priznanju, navodeći da su zbog toga bili nervozni.

СПОРАЗУМ У АРХИВИ, ВУКАНУ И ДАНИЛУ ОЛОВКЕ... Председник открио како ће расподелити поклоне које носи из Беле куће (ФОТО)

Foto: Printscreen/Pink

- Oni su došli, mi smo se dogovorili da ih pustimo prve da iznesu svoj stav i oni su izašli protiv Gazivoda i protiv Mini šengena. Onda sam ja rekao da nema ni razgovora o tački 10 o međusobnom priznanju. Rekli su ''napravićemo pauzu'', ja sam rekao ''možete da pravite pauzu koliko hoćete''. Nema razgovora o tome, pa su oni to povukli, a onda su Albanci rekli ''mi povlačimo sve primedbe samo nam vratite tačkiu 10''”, prepričao je događaje iz Vašingtona šef države.

On je naveo da je u takvim uslovima postignut dobar sporazum za Srbiju.

- Ključ ću da poklonim Milici, olovku kojom sam potpisivao ostaviću Vukanu, Danilu ću da dam olovku koju sam od Trampa dobio, a sporazumi ostaju u našoj arhivi. Nemamo čega da se stidimo - rekao je Vučić.

Foto: Novosti

Ključ Bele kuće

Detaljnije o ključu Bele kuće koji je Donald Tramp poklonio predsedniku Vučiću pročitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)