MILENKO JOVANOV: Zelenović i Petrović spremaju ozbiljne malverzacije

Novosti online

31. 08. 2020. u 15:47

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov pozvao je danas javnost u Srbiji, a posebno medije, da prate i izveštavaju o pripremama izborne krađe na ponovljenim izborima u Šapcu, kako je rekao, "u režiji Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića".

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ: Зеленовић и Петровић спремају озбиљне малверзације

Foto: Tanjug

-Čini se da su Zelenović i Petrović shvatili da izbore, na preostalih 27 biračkih mesta, ipak moraju da održe i da ne mogu doveka uzurpirati vlast u Šapcu. Međutim, za te izbore spremaju ozbiljne malverzacije, jer su svesni da na poštenim i slobodnim izborima nemaju šta da traže-naveo je Jovanov u saopštenju za javnost.

On je optužio odlazećeg gradonačelnika Zelenovića i Petrovića da menjaju Pravilnik o radu biračkih odbora tako da njihovi predstavnici na biračkim mestima imaju direktan uticaj na glasanje, i da sa njih oteraju sve predstavnike SNS-a.

-Podsetiću i da je ova najnovija podvala Zelenovića i Petrovića samo nastavak pokušaja da se izbori u Šapcu pokradu. Ti pokušaji traju od početka izbornog procesa i podnošenja izbornih lista, kada su silom i falsifikatima pokušali da obore listu ''Aleksandar Vučić - za našu decu'', a završila se tako što su pokušali da ponište izbore na kojima su izgubili. Nakon toga im je korona postala saveznik, pa su pod plaštom tobožnje brige za građane, uzurpirali vlast u Šapcu-istakao je Jovanov.

-Ovaj dvojac je Šapčanima uzeo gotovo sve. Sloboda i glas na izborima je ono malo što im je ostalo. Nećemo dozvoliti da i to malo i jedino preostalo otmu šabačke kabadahije Zelenović i Petrović-zaključio je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda