SINIŠA MALI: Đilasa istina najviše boli

Novosti online

26. 08. 2020. u 15:08

MINISTAR finansija i član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali kaže da smo danas imali priliku da vidimo da Dragan Đilas ne može da podnese istinu i da ga ona najviše boli.

СИНИША МАЛИ: Ђиласа истина највише боли

K.Mihajlović

-Dragan Đilas u svom dobro poznatom maniru nastavlja da kuka i da se žali po društvenim mrežama. Žali se jer ga nazivamo lopovom. Da je malo pošteniji, možda bismo imali i neki prigodniji naziv. Ovako – ostaje lopov koji je najpoznatiji po tome što je ukrao milione evra od građana Srbije–rekao je Mali.

 
On je dodao da mu je drago što je Dragan Đilas nešto naučio iz njegovog jučerašnjeg saopštenja, te da je najzad shvatio u kakvom se stanju danas nalazi avio – industrija u celom svetu.
 
-Napokon je Dragan Đilas shvatio da Srbija treba da ima svoju nacionalnu avio – kompaniju i da država mora da joj pomogne, pogotovo u trenutku kada to rade sve najmoćnije zemlje na svetu. Drago mi je i što ponavlja primer Nemačke, koja je velikodušno pomogla Lufthanzu. Što se tiče njegovih besmislenih računica, po kojima je već postao dobro poznat, imam da kažem samo jedno – sabiranje miliona mu je išlo od ruke jedino kada je reč o njegovom sopstevnom džepu i o milionima koje su zarađivale njegove firme– istakao je ministar finansija.
 
Mali je rekao i da je tužno da jedan građanin Srbije, pa makar to bio i Dragan Đilas, navija da srpska nacionalna avio-kompanija propadne.
 
-Žalosno je kad čujete da neko želi svojoj zemlji sve najgore. Imamo nacionalnu avio – kompaniju koja je lider u regionu, koja je prošle godine otvorila 23 nove linije, prevezla rekordan broj putnika, koja je na početku pandemije dovezla 10.000 naših građana koji su se nalazili u svim delovima sveta. To je dobro za Srbiju, ali očigledno ne odgovara tajkunu Đilasu, koji ne želi dobro svojoj rođenoj zemlji. Er Srbija je ponos svih nas i dobro je da kao država možemo da joj pomognemo. Dovoljno smo jaki i stabilni da pomognemo poslovanje cele privrede, pa tako i Er Srbije, koja je jedan od simbola naše zemlje–zaključio je Siniša Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a