NARODNI poslanik i bivši predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je da su na obnovljenim pregovorima sa predstavnicima Beograda prištinski zvaničnici pokušali da dobiju nešto što im ne pripada i da im to nije pošlo za rukom.

Kole

16.08.2020. 09:59

amerika mora u rat pa vagaju da li će na nas ili Rusiju. Mislim da mi treba da se ozbiljno pripremamo za mogući napad. A KIM ako žele moraće opet u rat, pritom mislim na šiptare.

Sali

16.08.2020. 12:03

Pa i Lajčaku može da se baci nazad u glavu pa nek laje dalje sa svojim "ponudama". Nije vam bre to holivudski Kum pa da nam vi pravite ponude koje mi ne mož da odbijemo.

Milan

16.08.2020. 16:44

Zašto kuknjava,pa to je osnova delovanja kapitalističke demokratije,pritisak,ucena,ultimatum,bombardovanje,pravo,Međunarodno pravo,Međunarodno ratno pravo,Povelja UN,ti ništa nepostoji,postoji samo interes kapitala i njihovih vlasnika,demokratija,otrcana floskula,a ljudska prava,čista utopija i izmišljotina krupnog kapitala koji odlučuje o svemu.

SRBIN

10.12.2020. 22:13

A KO JE LAJCAK da ista SRBIMA "baci na sto" uzmi ili ostavi.Ako je njegov STO OSTAVICEMO MU AKO JE NAS STO POCEPACEMO MU ULTIMATUM:NJEga nije poslao Bog da otima u zajednici sa SIPTARIMA SRPSKO.Nece moci i vratice se odakle je dosao ali mora da pazi AVIONI SU KVARLJIVI MA CIJI BILI!

Varto Marx

11.12.2020. 00:31

Opet neke pretnje od strane Brisela, Lajcek je krenuo pravcem Italijanke Mogerini, dok Vasington jedva ceka da EU udari sankcije Srbije.