TO MU HRVATSKA NEĆE OPROSTITI: Vulin kaže da su svakodnevni napadi na Vučića najbolji dokaz da je njegova politika ojačala Srbiju

Novosti online

09. 08. 2020. u 18:47

ТО МУ ХРВАТСКА НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Вулин каже да су свакодневни напади на Вучића најбољи доказ да је његова политика ојачала Србију

Aleksandar Vulin / Foto Ministarstvo odbrane

Ministri u Vladi Hrvatske ne mogu da prestanu da govore o Srbiji i ne mogu da prestanu sa kukanjem što više na vlasti u Srbiji nije Tadić, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Ne znam da li će Boris Milošević, potpredsednik Vlade Hrvatske, osuditi pokušaj mešanja ministra Medveda u unutrašnja pitanja u Srbiji, ali znam da Hrvati nepogrešivo za svoje napade izaberu onog ko brani Srbiju i ko dobro radi za srpski narod - poručio je ministar Vulin komentarišući nove napade u višednevnoj hajki Hrvatske na predsednika Vučića i vlast u Srbiji.

- Svakodnevni napadi na Vučića su najbolji dokaz da je njegova politika ojačala Srbiju i da mu to Hrvatska neće oprostiti - izjavio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Miki Zg

09.08.2020. 18:58

U Hr. ništa novo i bojim se nikakovoga boljitka neće biti .Danas na Sinjskoj alci izmjenjivali se govornici -bojovnici ,osloboditelji Hr. od svoga naroda ,a perfidno govore o srpskoj agresiji na državu Hr,To ih drži na okupu ,kao i izjave preds.Z.Milanovića !

Bumerang

09.08.2020. 19:00

Hronični osećaj istorijske krivice nad Srbima ,strah ,mržnja i dugoročno osmišljene napetosne tenzije ,su im osnovni lek za smirenje- koji će trajati sve dotle dok se odnos snaga u Zapadnom svetu ne promeni.Zato je izlišno i potpuno besimsleno voditi bilo koji razgovor ka normalizaciji medjusobnih odnosa.

ivo

10.08.2020. 10:59

@Bumerang - Mene interesira dali ti išta znaš o postojanju Krajine u 4 godine njezinog postojanja, te jesi li čuo za strahote Vukovara u istom tom periodu?

Pera

10.08.2020. 15:25

@ivo - Namerno ili ne preskočio si hiljade Srpskih strahota dok si došao do Vukovara, gde su i Srbi stradali,a mogao si kad si, već bio blizu Vukovara pomenuti i katastrofalni pokolj srpskih porodica u Sjekovacu i dr.