EVRO-AMERIČKI elektronski i štampani mediji i kreatori javnog mnjenja plasirali mnoge priče o Srbima. Jedna od njih je i ona o silovanjima.

Komentari (14)

Kum

13.08.2020. 11:44

Naravno da su provodili zversku satanizaciju nad nama ali je najgore sto smo im zaista davali povoda za to. Idioti bez ikakve potrebe siluju 10 ili 50 zena sto zapadnim politicarima i medijima dodje kao kec na desetku i od toga naprave 100 hiljada. Ali nisu po mom misljenju najdogovorniji za to idioti koji su svoje niske strasti ispoljavali nad zrtvama vec oni iz vlasti koji ih nisu sankcionisali.

Ćirilo

13.08.2020. 14:02

"Kum" лепо си то смислио али имаш ли и један матреијални доказ за оно што тврдиш. Немаш јер су у страту англосаксонци стигматизовали српску страну довођењем Кристијане Аманпур која је снимала српски логор за муслимане "у жицама" - из простора за пољомашине, ограђеног жицом. На жицу су били окачени њени манекени, изрзито мршави мушкарци, скинути до пола да се створи атмосфера, као из Аушвица. Дакле све то што си натукнуо је призвод твоје личне пројекције - да је силовања било али да их нисмо спречавали....а можеш сведочити само оно што си видео..!

Dobrivoje038

13.08.2020. 18:12

Vidi se da smo u avgustu mesecu, drusvene mreze su prazne, pa nase medije "cackaju" sto se desavalo pre 30 godina...nije dovoljno sto mrzimo nase susede treba mrzeti ceo svet

Bole

13.08.2020. 18:13

Izgleda su muslimanke trčale napred ispred njihovih vojnika kako bi ih Srbi silovali. Neka cifra koja se navodi danas je da je ukupno silovani 200000 muslimanki. Ludilo mozga.

MiR

13.08.2020. 18:22

Mi mozemo samo da ostanemo sokirani ovolikim lazima stavljenim u sistemsku antisrpsku propagandu, jer je nama nepojmljivo da ljudski um moze ovako nesto da smisli, a kamoli da sprovede u delo. Mi smo ziveli, bar u periodima, bezbrizno, zadovoljni onim sto imamo i vaspitavani da volimo. Mislili smo da su svi ljudi takvi. Ali za zlocince sa Zapada je laz, lopovluk i ubijanje kao dobar dan, oni su u konstantnom ratu protiv ljudskog uma i tela od kad postoje. Za njih je to normalno stanje. Nema ni jedne godine u ljudskoj istoriji da oni nisu vodili rat protiv nekoga, sve vrste ratova su apsolvirali i svoju misiju sveli na usavrsavanje ratnih tehnika i unistavanje. Mracne strane svojih umova pripisuju drugima jer ne mogu da shvate ili da priznaju da postoje dobri i iskreni ljudi, da nisu svi kao oni. Jadni i opasni u svojoj bezdusnosti u svim oblicima. Mi prvo mora da se osvestimo i spoznamo da bezgranicno zlo postoji, a zatim da se svim potrebnim zastitama i oruzjima opremimo da pred tim zlom nikad ne pokleknemo.

Dragan R

13.08.2020. 18:49

Kako po meni treba da radi ozbiljna država? Prikupi sve te bljuvotine u izvornom obliku (skenirani lili kopirani članci, transkripti izjava raznih funkcionera, zvanično objavljena dokumenta,...) i na svaku prilepi argumentovani demanti, a zatim od autora (i pojedinaca i organizacija i institucija i država) traži javno izvinjenje. Oni koji se ne izvine u Srbiji treba da imaju poseban tretman, a onde gde je to moguće treba podneti i tužbu.

Prellee

13.08.2020. 21:49

Svjedok dogadjaja i svjedok svih ti bestidnih lazi protiv Srba, narocito bosanske Vlade koja je neozbiljno vodila svoju politiku i upustila se i igre mocnika, jer je napravila istorijsku gresku, da naprave sporazum sa Srbima.Njihovo oruzje su bili fake mediji koji su pisali sve i svasta, bez ozbiljnog razumjevanja situacije na Balkanu, a finansirano kapitalom Zapada i Islamskog svijeta.Srbi nisu imali ni jednog prijatelja na Zapadu, koji se trebao promjeniti od pada Berlinskog zida. Dva zla XX vijeka su, FINANSIJE (banke) i MEDIJI.Jedni pljackaju narod, a drugi od lazi prave "istinu."

realist

05.09.2020. 20:04

Jos malo Americke bagre ce da pisu da Srbija napala Njemacku u drugom svetskom ratu ,Pokvarenih od Amersa i Brisela nema nigde oni su se sami zabarikadirali sa njihovim ustranim Sankcijama i provokacije,nemogu Rusiji kojima se kace vec par godina sada su navalili na Srbiju ,Srbija bi trebala da resi taj problem sto bi usla asa istocnim zemljama preko Ruske federacije onda ce da se Zapad jos vise ukopa,prvo zbog radne snage i nijihovom muslimanskom migraciju iz celog sveta koji su okupirali Evropu.

realist

06.09.2020. 14:30

Ja sam reko jednom da prokleti Zapad i Ameri zajedno sa muslimanskim tzeroristima idu protiv Rusije i uopste protiv pravoslavlja,njima treba se prije stati na vrat pre nego sto se namnoze kao Osinjak.