VUČEVIĆ: Ne dozvoljavam da opskurni politički likovi lažu građane Srbije

Novosti online

08. 08. 2020. u 14:11

ВУЧЕВИЋ: Не дозвољавам да опскурни политички ликови лажу грађане Србије

Foto: Ž. Knežević

MILOŠ Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, o izjavama Borisa Tadića i Marinke Tepić.

- Razumem ja da se Tadić, Tepić i ta njihova ekipa međusobno lažu i varaju, ali ne dozvoljavam da ti opskurni politički likovi lažu građane Srbije. Sve što su rekli dovodeći u vezu aktuelnu vlast sa izvozom oružja u Azerbejdžan, Jermeniju i Gruziju, je notorna laž! I to je dokumentovano notorna laž. To potvrđuje Zaključak Vlade Srbije od 24. maja 2012. godine.

Dok je taj isti Boris Tadić bio predsednik države, Vlada na čijem čelu je bio Mirko Cvetković, donosi „Zaključak na predlog tadašnjeg ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, da je saglasna sa tim ministarctvom da se izvozi oružje za potrebe državnih organa Jermenije“. I nema tu šta da se doda, niti oduzme. To je bila zvanična odluke Vlade Srbije kojom je sa Andrićevog venca upravljao direktno Boris Tadić. I mogu sad da pokušaju da se peru kakvim god lažima, činjenica je da su oni omogućili izvoz oružja, i to odlazeći sa vlasti. Građani Srbije moraju da znaju da je to omogućila banda žutih lopova - rekao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (41)

Marko

08.08.2020. 18:15

U laži su kratke noge, a istina uvek izađe na videlo, kao što je sad izašla. Džabe će pokrenuti svoju medijsku mašineriju da se opravdaju i lažu...nema pomoći.

Veljko

08.08.2020. 18:28

Tadić očigledno nije znao za ovaj dokument, u to vreme je bio opsednut novim izborima, koje je uzgred, izgubio. Sad se našao u nebranom grožđu, nije spreman da se izvini i samo se sve više upetljava.

Dadisa7988

08.08.2020. 21:36

Lagali su dokle su to mogli,na kraju je narod ostvorio oči i video da to više ne može tako i kaznio ih. Bolje bi im bilo da se više ne oglašavaju.

Todorovic Miroslav

08.08.2020. 23:39

Opozicija bi trebal oda serstidi svojih lazi. Zar ne shvataju da narod nikada vise nece podrzati njihove tajkune, koji ovoj zemlji nista dobro nisu doneli.

Jelena

09.08.2020. 03:50

Lagali su dokle su to mogli, na kraju je narod ostvorio oči i video da to više ne može tako i kaznio ih. Na izborima su ih itekako kaznili tako što su im oduzeli pravo da više ne odlučuju u ime naroda. Bolje bi im bilo da se više ne oglašavaju.