BIVŠI savetnik za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Džon Bolton izjavio je danas da su Beograd i Priština možda daleko od rešenja međusobnog spora, ali da eventualni njihov dogovor o razmeni teritorija ne bi trebalo da ima uticaj na situaciju u BiH.

Komentari (6)

Mr Radomir Scepanovic

08.08.2020. 04:24

Од Србије отимате територију и правите шиптарима државу? И Србија да се сложи?

dzudza basadzija

08.08.2020. 07:38

BOLTONE!KADA STE vi RESAVALI "IMOVINSKA PITANJA" SA "INDIJANCIMA",NI KARADJORDJE NI MILOS OBRENOVIC,NI SVI KARADJORDJEVICI NI OBRENOVICI,NISU SE MESALI U vase ETNICKO CISCENJE!NITI SU BILI POZVANI,DA POSREDUJU!NI MNOGI DRUGI PRE NJIH,KNEZOVI,VOJVODE,VITEZOVI...DA vam NESTO KAZEM?MOZE!HVALA....KADA BI CEO SVET,NE ONAJ KOLONIJALISTICKI,digao glavu i poceo da vas pita,ko ste i sta ste,uz stalno nabijanje na nos,vase proslosti i sadasnjosti,siguran sam!Ostavili biste nas na miru!Ja toliko o tvom pametovanju,koje nije nista drugo,nego prikrivene komande i uputstva!

Dragan

08.08.2020. 07:44

Ako nije tajna bilo bi poželjno da pojasni zašto drugi nemaju pravo na samoopredjeljenje a da ne bude, zato što mi tako kažemo. Licemjer.

Braco

17.08.2020. 19:26

Lako je sra.i u tudjem dvoristu a svoje cuvati cisto. Ne znam samo sto se oni toliko polomise da nadju rjesenje koje ni jedna strana u pregovorima ne bi prihvatila. To je sve u smislu da Ameri ostanu na Kosovu sto je duze dok ne iscrpe sve moguce sirovine. Kad nestane sirovina nestae i njihov interes za Kosovom.