PALMA : Ovaj što ide u Knin predstavlja samo sebe, a ne Srbe iz Hrvatske

Novosti online

04. 08. 2020. u 10:45

ПАЛМА : Овај што иде у Книн представља само себе,  а не Србе из Хрватске

Dragan Marković Palma / Foto Tanjug

OVAJ što ide na proslavu genocida i najvećeg etničkog čišćenja od Drugog svetskog rata u Knin, čije ime neću ni da pominjem, ide lično u svoje ime i dela svoje porodice koji su bili na strani i pod komandom Ante Gotovine za vreme Oluje, a negova baba koju su ubili vojnici pod komandom Ante Gotovine se prevrće u grobu.

Taj u Kninu ne predstavlja srpski narod. NJegovim odlaskom u Knin ponovo se ubijaju Srbi iz kolone. Da li je odlazak tog potpredsednika Vlade Hrvatske na proslavu Oluje u Knin, cena za funkciju koju je dobio. Da li se Srbi proterani iz Hrvatske koji su danas građani Srbije slažu sa tim potpredsednikom Vlade Hrvatske da zajedno sa Gotovinom slavi Oluju u Kninu? Odgovor je u stopostotnom procentu NE.

Pitam se dokle će Brankovići da nanose štetu srpskom narodu i Srbiji-  izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

TAČI I GOTOVINA DA BUDU CIMERI U HAŠKOM TRIBUNALU

- Oluja je nastavak Jasenovca, a današnja Hrvatska je nastavak ustaške Nezavisne Države Hrvatske iz Drugog svetskog rata. Ono što nije završio Ante Pavelić od 1941. do 1945. završili su Franjo Tuđman i Ante Gotovina od 1991. do 1995. godine, a to je etnički čista Hrvatska bez Srba. Srbe su pobili, proterali, a njhovu imovinu opljačkali i zapalili. To je Oluja – najveći genocid posle Drugog svetskog rata. Oluja je jedina vojna i policijska operacija u događajima devedestih godina na prostoru bivše Jugoslavije koja ima sve elemente genocida, nameru, naređenje i izvršenje. Anti Gotovini, koji je komandovao genocidom i etničkim čišćenjem koji se zove Oluja, koji je komandovao ubijanjem civila, staraca, dece, žena i izbeglica u koloni. a koji će govoriti na proslavi tog zločina u Kninu, je mesto u zatvoru Haškog tribunala, kao što je tamo mesto i Hašimu Tačiju, koji je komandovao gencidom i etničkim čišćenjem na Kosovu i Metohiji - zaključio je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Kik Che

04.08.2020. 10:57

Браво Палма, све си тачно и паметно рекао ! А онак скот што иде у Книн је усташа а не Србин, па његов отац је ратовао у усташама против Срба !!! Срби остају глупи као и увек надају се заједничком животу са рватима, а нису свесни да усташка мржња нема краја..

Amarcord

04.08.2020. 11:53

Палма увек једноставно и тачно у мету, без увијања и лажне "политичке коректности"...

Pera

05.08.2020. 12:46

Da je 1991 godine u Hrvatskoj bilo više Borisa Miloševića a manje raznih Palmi, Šešelja, Slobodana Miloševića, Arkana i sl. koji su nahuškali krajiške Srbe da se late oružja, do ovoga svakako ne bi ni došlo. Ali gospodine Palma ja sam rođeni Srbin, Beograđanin koji je "trbuhom za kruhom" ostao ovde u Hrvatskoj. Zato vas molim da sudbinu Srba u Hrvatskoj prepustite njima samima. A to dali je Boris Milošević "Branković" ili ste to upravo vi dušebrižnici koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da Srbi u Hrvatskoj mogu o svojoj sudbini da odlučuju sami. Bez vas.