KLINTON (NE)OBAVEŠTEN O SRPSKIM ŽRTVAMA: Šta su predsedniku SAD servirale obaveštajne službe?

Novosti online

28. 07. 2020. u 14:22

OBRAD Kesić, šef predstavništva Republike Srpske u Vašingtonu, tvrdi da nekadašnji predsednik SAD, Bil Klinton, nije imao informacije kada je reč o srpskim žrtvama.

КЛИНТОН (НЕ)ОБАВЕШТЕН О СРПСКИМ ЖРТВАМА: Шта су председнику САД сервирале обавештајне службе?

Foto: Printskrin

- Klinton se jednom prilikom šokirao kada je saznao da ima 700.000 izbeglica u Srbiji. Oni su mu servirali informacije o žrtvama Muslimana, Hrvata, nigde mu nije rečeno šta se dešava sa Srbima u Hrvatskoj, Bosni. Informacije koje mu je državna služba servirala bile su jednostrane - rekao je Kesić u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

Međutim, sa ovakvim tvrdnjama nije se složila advokatica Zora Dobričanin: 

- Ne bavim se ja politikom, ali je nemoguće da je predsednik takve sile neobavešten - rekla je Dobričanin.

O tajnim dokumentima Bila Klintona možete čitati klikom OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

TAKO TREBA DA NAM IZGLEDAJU TENKOVI Vučić nakon izvanrednih rezultata na Pešteru - Zadovoljan sam ukupnom spremnošću naše Vojske