TOKOM dva dana tehničkih razgovora u Briselu, srpska strana iznela je brojne argumente vezane za sudbinu nestalih Srba, otvorila je temu povratka raseljenih i razmotrila pitanja ekonomskih investicija EU u region.

Komentari (3)

bogicavojtecki

25.07.2020. 17:01

Molba za gosn Đurića, tri prsta ispružena su na radost onima koji ne misle i žele dobro našem narodu. Sakupljena tri prstan SVETO TROJSTVO, SRCE, SABORNOST to je tekovina NAŠIH PREDAKA koju smo negde u vremenu izgubili. Molim sve SRBE SAKUPIMO SE U SRCU pokažimo da SABORNOŠĆU U SVETOM TROJSTVU možemo i MORAMO NAPRED.

Roka mandoljina

26.07.2020. 09:00

Rat protivu Srbije, koji je vodjen sa ciljem da se otme Kosovo i dodeli siptarima, tesko je kostao Ameriku. Oprzili su se. Sta got da su planirali dobili su opozitno. Sada imaju tesku, neizvesnu ,unutrasnju situaciju a i siptare da zanimaju sa strane. Odmicu se polako i prepustaju pitanje Kosova svojim satelitima.

Tatic Mile

28.07.2020. 15:45

Nemoguce da su arnauti danas toliko zaoatali. Kosovo ostaje srpsko i tacka.Jos ih treba osuditi za otimacinu i koriscenje tudje teritorije preko 20 godina.