SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da je ponosan što Republika Srpska i Srbija egzistiraju kao dve srpske države na ovim prostorima i istakao da svidelo se to nekom ili ne, to tako jeste.

Komentari (27)

Mišo Peć

23.07.2020. 12:24

Zapad bi hteo celovitu BIH ali ne i celovitu Srbiju,Srbija nikada neće dozvoliti da se i metar Kosovskometohijske zemlje prizna kao nezavisno Kosovo pa makar se to radilo i samo o Kačaniku.Pozdravljam saradnu i bliske odnose Srbije i R.Srpske i dajem podršku dvojici predsednika na unapredjivanju odnosa.

Dragan

23.07.2020. 13:05

Dve države...nisu...jedna jeste druga je entitet dakle deo kakve takve države BiH dogovorni.. entitet.... trajan i neosporiv isto kao i državnost Srbije ! Gradimo budućnost i mir jedni na druge oslonjeni i sa drugima svima koliko se moze ...mora i treba ! Sve ostalo nije nikom dobro nonosilo pa na posledku ni nama !

Nn

23.07.2020. 19:53

R. Srbija i R. Srpska su dve drzave a jedan narod, bratski narod koji se medjusobno podrzava i uvazava, imamo kvalitetnu saradnju koja ce se nastaviti i postajati jos bolja.