ADVOKAT DUBAJIĆ: Čeda tražio pištolj od vozača kad je nasrnuo na Ivkovića!

D. MILINKOVIĆ

21. 07. 2020. u 13:57

LIDER LDP Čedomir Jovanović je tokom napada na vlasnika Ambulante za rehabilitaciju "Fizio centar" Žarka Ivković, u subotu, od svog vozača tražio pištolj iz kola, ali je on odbio da mu ga da!

АДВОКАТ ДУБАЈИЋ: Чеда тражио пиштољ од возача кад је насрнуо на Ивковића!

Foto: J.D.

Ove nove detalje okršaja koji se u subotu i ponedeljak vodio ispred prostorija ambulante u Milutina Milankovića na Novom Beogradu, za "Novosti" je posle četvoročasovnog iskaza policiji otkrio Ivkovićev advokat Dejan Dubajić, na kojeg je Jovanović takođe nasrnuo:

Foto: P. Milošević

- Priliko davanja iskaza policiji od svog klijenta saznao sam nove detalje Jovanovićevog napada na njega. Naime, policajci su insistirali da se Ivković priseti šta je Jovanović vikao kada ga je napao reketom. On je naveo da se u jednom trenutku Jovanović obratio vozaču rečima: "Daj mi pištolj iz kola", na šta je vozač uzvratio "neka, neka, nemoj, smiri se" - tvrdi Dubajić.

Foto: P. Milošević

Advokat dodaje da su tražili da u policijski zapisnik sa saslušanja uđe i njihov zahtev da se utvrdi da li Jovanović ima dozvolu za posedovanje i nošenje oružja, i ako je ima da mu se ona momentalno oduzme, jer je "očigledno reč o nestabilnoj osobi".

Opširnije o ovom događaju čitajte u štampanom izdanju Večernjih novosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024