VANDALIZAM U NIŠU: Demonstranti lepili parole na spomenik oslobodiocima?! (FOTO)

V.N.

sreda, 15. 07. 2020. u 22:53

ВАНДАЛИЗАМ У НИШУ: Демонстранти лепили пароле на споменик ослободиoцима?! (ФОТО)

Foto: Novosti

GRUPA od tridesetak demonstranata koji su protestovali veceras u Nisu ucetvovala je u vandalizmu kada su oskrnavili spomenik oslobodiocima grada.

Oni su naime svoje parole i zahteve izlepili na postamentu monumenta koji je simbol Niša i koji je posvecen ljudima koji su se borili za slobodnu i nezavisnu Srbiju.

Foto: Novosti

Niko od organizatora veceras nije hteo da odgovori na pitanje otkad su spomenici postali tabla za oglašavanje političkih stranaka i znaju li se imena ljudi koji su oskrnavili obeležje.

Foto: Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

ONI

15.07.2020. 23:07

И такви се бусају у груди као тобоже "интелектуална елита Србије"????? Примитивци и галамџије најобичније!

Nebojsa

15.07.2020. 23:08

Vandale sada posto su sigurno svi fotografisani kako lepe, treba drakonski finansijski kazniti sa po 500.000 dinara za svaki papir. Samo po dzepu, a ko nece onda 500 dana zatvora. Ovo je krajnje nepostovanje oslobodilaca i palih za slobodu Srbije

Nišlija

15.07.2020. 23:27

Moram reći da me je sramota zbog ovoga.Pola veka sam na niškom asfaltu,rođeni Nišlija.Sećam se svih protesta pa i onih prvih "96.kada je Niš sa ponosom postao 1 opozicioni grad jer se izborio sa krađom glasova i svih ostalih.Ali NIKADA nikome nije palo na pamet da bilo šta radi na "konju".On je uvek bio "svetinja" našega grada.Ovo sada nisu naša deca već barabe

električar

15.07.2020. 23:43

Da li je moguće ? Vlast ne može (ili neće) da zaustavi ni tridesetak negativno ostrašćenih i nevaspitanih avanturista ? Pa, zaista ću i ja početi da protestvujem protiv vlasti koja ima ovakvu policiju i sudstvo !!!!! Protiv vlasti koja ne sklanja negativce iz javnog života, da ne smetaju normalnom narodu !!! Normalan narod hoće miran život, a država je tu da mu to obezbedi !!!