VESIĆ: Đilasov guru Đorđević organizator nasilja

Novosti online

09. 07. 2020. u 12:32

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić napisao je status na Fejsbuku u kom je objasnio ko je organizator kako je rekao "uništavanja Beograda"

ВЕСИЋ: Ђиласов гуру Ђорђевић организатор насиља

Foto: Fejsbuk

Ako je neko imao dilemu ko je organizator uništavanja Beograda i ko stoji iza nasilnog rušenja vlasti evo snimka iz koga se vidi kako Đilasov guru Mlađan Đorđević u društvu Ivana Ivanovića iz SNP Naši juče šeta i izdaje naloge huliganima, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, objavivši snimak na Fejsbuku.

- Dakle, Mlađan Đorđević, najveće zlo srpske političke scene, čovek koji stoji iza svakog nasilja koje se dogodilo poslednjih godina u srpskoj politici jasno rukovodi ovim nasiljem. Tako da Đilas i on odlučuju šta će da bude uništeno, ko će biti kamenovan ili koji će opozicioni lider biti pretučen - dodao je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)