SRAMOTA! Opozicija opet lešinari! Posle skupljanja poena na majskim tragedijama, sada iskorišćavaju i nasilje na Novom Beogradu

Novosti online

14. 06. 2024. u 13:20

OBIČNO se na greškama uči, ali da to nije slučaj sa svima čist dokaz je opozicija u Srbiji koja ponovo koristi crnu hroniku da bi prikupila jeftine političke poene.

СРАМОТА! Опозиција опет лешинари! После скупљања поена на мајским трагедијама, сада искоришћавају и насиље на Новом Београду

Foto Tanjug

Tako su lider Demokratske stranke Zoran Lutovac i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ponovo odlučili da zloupotrebe nesreću u političke svrhe.

Po receptu od maja prošle godine kada su lešinarili nad tragedijama u "Ribnikaru", Duboni i Malom Orašju, sada zarad partijskih interesa lešinare nad nasiljem u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu kada je bivša odbojkašica pretukla nastavnicu biologije.
Баш као и маја 2023. године, опозиција уместо да да неки предлог и решење, криви председника Србије Александра Вучића.

- Generator tog nasilja jeste sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ljudi oko njega, politika koju on promoviše i mediji koji promovišu njega - kazao je besramno Lutovac pokušavajući na taj načiin da za slučaj okrivi Vučića, a za sebe i svoje pajtaše prigrabi poene.

U sličnom maniru oglasila se i Tepićeva, tobože, iskazujući brigu zbog pomenutog slučaja zaboravljajući da joj ta uloga ne leži s obzirom na to da je majske tragedije pokušala da iskoristi protivno željama roditelja stradale dece skandaloznim rečima "niko nema tapiju na bol".

Vreme prolazi, ali princip po kom opozicija pokušava da dođe na vlast i dočepa se fotelja se ne menja. Ne poštujući ni žrtve, ni bol, važno im je da iskoriste nasilje i nesreće da bi kao krivca obeležili Vučića.

I opet potvrđuju reči koje su odjekivale i prošle godine: u istoriji čovečanstva takvo beščašće nije zabeleženo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČEVIĆ PORUČIO SA SKUPA PS: Radujemo se vremenu kada će svanuti nova srpska zora kada će Srbija biti još jača