ZAVETNICI: Glas za Nestorovića je glas za Dinka Gruhonjića

Novosti online

27. 05. 2024. u 14:11

GRADSKI odbor Srpske stranke Zavetnici Novi Sad pozvao je svojim saopštenjem birače da pruže podršku listi broj 1 "Aleksandar Vučić Novi Sad sutra" da bi, kako se navodi, grad nastavio da napreduje u svim pravcima.

ЗАВЕТНИЦИ: Глас за Несторовића је глас за Динка Грухоњића

Foto: Printskrin Hepi TV

- A mi ćemo nastaviti borbu za 'Nacionalno okupljanje' i našu Srpsku Atinu. I ta poruka je vrlo jasna. Dobrodošli su svi kojima su Srbija i Novi Sad na prvom mestu - piše u saopštenju.

- Pozivamo sve poštene Novosađane i Novosađanke, koji su svoj glas dali dr Nestoroviću, verujući da je patriota i odgovoran, da ne budu taoci lidera kojima je kasa Novog Sada jedina ideologija, a sponzori Zapad, Soroš i Rokfeleri - navodi pokret.

- Nakon odluke da preuzmemo odgovornost za Srbiju, kao odgovorni ljudi, i Milica, kao odgovorna liderka, znali smo da kreće hajka na Srpsku stranku Zavetnici. To je bilo i očekivano od 'Dinko Gruhonjić' ujedinjene koalicije (lažni četnici, ljotićevci, autonomaši, crnogorske ustaše...). Ono što nismo očekivali jeste da će saveznika imati i u doktoru Nestoroviću, koji redovno koristi priliku da nas blati u javnosti, a veliča nove saveznike - Savu Manojlovića i Mišu Bačulova, redovnog korisnika budžeta Grada Novog Sada - ocenjuju u svom saopštenju "Zavetnici".

Kako se kaže, Nestorović nije uspeo ni da sastavi listu za izbore u Novom Sadu, a hteo bi da istim upravlja.

- Za razliku od Nestorovića, koji je za vreme najveće pošasti pozivao na šoping u Milanu i time doprinosio mortalitetu Srba, liderka Srpske stranke Zavetnici i ministarka za porodicu i demografiju u Vladi Srbije Milica Đurđević Stamenkovski preuzela je odgovornost i borbu za porodicu, rađanje, natalitet i istinske vrednosti našeg društva - ističe kandidat za odbornika "Zavetnika" Mladen Milićević.

Glasajte za listu br. 1 i Milicu Đurđević Stamenkovski koja se u teškim vremenima za Srbiju prihvatila teških zadataka i odgovornosti, apeluje se u saopštenju i zaključuje: "Tako ćemo raditi i za naš Novi Sad."

(RTV)

BONUS VIDEO: HADžIFEJZOVIĆ NAPAO TVORCE SRAMNE REZOLUCIJE: Vučiću ni Amerika, ni EU, nisu mogli ništa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)