VULIN RAZGOVARAO SA PREDSEDNIKOM INTERPOLA AL-RAISIJEM U UAE: Srbija pouzdan i snažan partner u borbi protiv transnacionalnog kriminala

Novosti online

25. 05. 2024. u 18:19

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin koji boravi u zvaničnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima sastao se danas sa predsednikom Interpola i generalnim inspektorom policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata general-majorom Ahmedom Naserom Al- Raisijem.

ВУЛИН РАЗГОВАРАО СА ПРЕДСЕДНИКОМ ИНТЕРПОЛА АЛ-РАИСИЈЕМ У УАЕ: Србија поуздан и снажан партнер у борби против транснационалног криминала

Foto: Novosti

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin čestitao je Al-Raisiju na uspešnom rukovođenju  najvažnijom međunarodnom policijskom  organizacijom.

Predsednik Interpola Ahmed Naser Al-Raisi zahvalio se potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu na podršci Republike Srbije prilikom izbora za predsednika Interpola 2021. godine u Istanbulu, istakavši da je Interpol imao izuzetno značajnu saradnju sa srpskom policijom i ostvarene veoma značajne zajedničke rezultate u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije. 

Foto: Novosti

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin istakao je da je Srbija pouzdan i snažan partner u borbi protiv transnacionalnog kriminala, te da je važno da Interpol zadrži svoj profesionalni karakter i da se ne dopusti njegova politizacija.

Na sastanku potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vulina i predsednika Interpola Ahmeda Nasera Al- Raisija razmatrana je i bilateralna saradnja Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a sagovornici su saglasni da su zahvaljujući dobrim ličnim odnosima dva lidera, predsednika Aleksandra Vučića i šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana, odnosi dve države na najvišem nivou, te da zajedničku saradnju treba i dalje unapređivati na dobrobit Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

BONUS VIDEO: ZAHVALNOST ZA ODBRANU SRBIJE: Čačani ustali da pozdrave Vučićevu borbu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8 DANA VEĆ OD 560€ ALL INCLUSIVE Otkrijte raj na plažama Marsa Matrouh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!