OVAKO SU SE NUDILI ZAPADNIM AMBASADAMA: Lazović, Dobrica, Ćuta i ostala bulumenta (FOTO)

Novosti online

24. 05. 2024. u 21:19

RADOMIR Lazović, Biljana Đorđević, Dobrica Veselinović, Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta nudili su se zapadnim ambasadama 2022. godine.

ОВАКО СУ СЕ НУДИЛИ ЗАПАДНИМ АМБАСАДАМА: Лазовић, Добрица, Ћута и остала булумента (ФОТО)

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

To dokazuje mejl u kom su predlagali sastanak, a ponudu je uputio u ime Zajedno advokat Jovan Rajić. Napominjemo, da su svi navedeni političari zdušno prihvatili tezu da je u Srebrenici počinjen genocid, kao i to da nezavisnost Kosova što pre treba priznati.

Mejlove su slali sami sebi, a u "BCC" (Blind Carbon Copy) su dodavali adrese ambasada kojima su zaista slali mejlove, kako drugi ne bi videli ko je sve na listi primaoca.

Pročitajte prevedeni tekst mejla:

Predlog za sastanak

Dragi gospodine/gospođo

Pozivam se u ime političke partije Zajedno, nedavno formirane „zelene“ političke organizacije u Republici Srbiji, sa snažnom proevropskom političkom agendom i vrednostima. Naš pristup i vizija je da unapredimo politički sistem koji je razvijen u Srbiji prethodnih decenija i da našim građanima ponudimo u potpunosti nove vrednosti i nadu da su evropski standardi i mogućnosti za srećniji život zapravo mogući.

Stoga smatramo da je poštovanje EU agende, pravnog okvira i politike neophodna praktična perspektiva, ali i kada govorimo o vrednostima, ljudskim pravima i demokratskim standardima.

I pored svih neregularnosti, nedavni izbori su nam pokazali da smo na dobrom putu, jer smo ušli u Skupštinu Republike Srbije, kao sastavni deo koalicije Moramo, uz učešće u Skupštini grada Beograda.

Mi snažno smatramo da je saradnja sa našim partnerima na taj način od suštinskog značaja i da bi bilo veoma korisno da se sastanemo i razgovaramo o načinima za dalju saradnju naših strana i mogućnošću da Srbiju pokrenemo prema uređenim, demokratskim državama EU.

Zbog toga, predlažemo da se sastanemo i razgovaramo o mogućim načinima saradnje, na kojima je prilika da predstavimo naš program i našu organizaciju u celini.

Očekujem vaš odgovor.

Srdačan pozdrav Jovan Rajić

Savetnik za međunarodne odnose političke stranke Zajedno".

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO: PRKOSNI SRBI: Ovako se širom zemlje pokazalo svetu - "Nismo genocidan narod, ponosni smo"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)