BOŽIĆ: Srpski narod nikada nije trpeo izdajice

Novosti online

24. 05. 2024. u 11:38

POSTOJI nešto što se zove poštenje, čast i ljubav prema narodu i otadžbini, a to je ono što je Aleksandar Vučić pokazao nadljudskom borbom u Ujedinjenim nacijama, izjavila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

БОЖИЋ: Српски народ никада није трпео издајице

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/

- S druge strane postoje pojedinci poput Branka Miljuša, gazde mu Đilasa i kompanije, koji priželjkuju poraz, poniženje i propast Srbije kako bi imali šta da proslave.

Takav autošovinizam imali smo priliku da vidimo u vreme dok je sadašnja opozicija pljačkala narodne pare, klečeći po ambasadama kako bi im produžili mandat i dali amin da nastave s devastacijom Srbije. Radili su to ranije, pa zato ne treba ni da nas čudi kada s ushićenjem podržavaju lažnu državu Kosovo, takozvani genocid u Srebrenici, ukidanje Republike Srpske i rasparčavanje Srbije - kazala je Božić.

- Dok kritikuju Vučića koji se ogrnuo zastavom države koju neizmerno voli, pitanje je zbog čega oni nisu uradili to isto, iako se odgovor nazire u tome da se gade svega što je srpsko i simbol srpske državnosti koju su s uspehom uništavali praveći od Srbije vazalnu državu koja radi po diktatu iz inostranstva. Neka se zapitaju isti ti dušebrižnici koliko su stvari oni uradili za svoju zemlju prethodnih meseci kako bi pomogli u tome da se srpski narod ne stigmatizuje stavljanjem žiga genocidnog naroda. Neka se zato ne čude sve manjim poverenjem koje imaju među narodom, jer srpski narod nikada nije trpeo poturice i izdajice koji prodaju veru za večeru - zaključuje Sandra Božić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JE ZA NjIH “STRAŠNA MAŠINA”, A ZA SRPSKI NAROD JEDAN OD NjEGOVIH NAJVEĆIH SINOVA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)