"RAISI BIO ISTINSKI PRIJATELJ SRBIJE" Državna delegacija na čelu sa Vulinom na ceremoniji opraštanja od iranskog predsednika (FOTO)

Novosti onlajn

22. 05. 2024. u 15:52

IZASLANIK predsednika Srbije Aleksandra Vučića potpredsednik vlade Aleksandar Vulin u Teheranu predvodi državnu delegaciju na ceremoniji odavanja počasti i opraštanja od iranskog predsednika Raisija. U državnoj delegaciji je i ministar u Vladi Srbije Nenad Popović.

РАИСИ БИО ИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЉ СРБИЈЕ Државна делегација на челу са Вулином на церемонији опраштања од иранског председника (ФОТО)

Foto: Novosti

Vulin se danas u Teheranu sastao sa vršiocem dužnosti predsednika Irana Mohamadom Mohberom i uputio najdublje izraze saučešća u ime državnog rukovodstva Republike Srbije povodom tragične smrti iranskog predsednika Ebrahima Raisija. 

Foto: Novosti

Aleksandar Vulin preneo je iskrene izraze saučešća predsednika Srbije Aleksandra Vučića, srpskog rukovodstva i čitavog srpskog naroda, istakavši da je predsednik Ebrahim Raisi bio istinski prijatelj Srbije, te da je Srbija visoko poštovala predsednika Raisija, baš kao što ceni i poštuje iranski narod.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!