OPASNA REČENICA PONOŠA Vučević otkrio: On traži da se predamo i priklonimo vojnim savezima

Novosti online

01. 05. 2024. u 20:15

MANDATAR za sastav nove Vlade Miloš Vučević ukazao je da je Zdravko Ponoš poslanik opozicije u Skupštini Srbije rekao jednu opasnu rečenicu koja ukazuje na to da bi se odmah priklonio i predao vojnim savezima.

ОПАСНА РЕЧЕНИЦА ПОНОША Вучевић открио: Он тражи да се предамо и приклонимо војним савезима

Foto printskrin RTS

- Mislim da je nepristojno porediti današnju vojsku sa vojskom iz perioda od pre 14, 15 godina. Nepristojno jer je tada vojska bila uništavana i proglašavana nepotrebnom. A i danas ste rekli jednu opasnu rečenicu da je to "skupa igračka i veliki trošak za nas" i da nas "neutralnost mnogo košta". U prevodu, priklonite se i predajte se vojnim savezima i ne treba vam naša vojska jer ona zaboga mnogo košta. Ja ne mislim da nas naša vojska mnogo košta, jer bolje da hranimo našu vojsku nego tuđu. I ja više verujem u našu vojsku nego tuđu. I ja ne mislim da je to pitanje para nego pitanje slobode i časti i nezavisnosti jedne države - odgovorio je Vučević Ponošu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (20)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici