OVAKVE IZBORE NI SAVET EVROPE NIJE VIDEO Petković: Srbi nisu želeli da učestvuju u farsi, srpsko jedinstvo najveća brana Kurtijevom zulumu

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 04. 2024. u 20:34

NAKON završenog glasanja na referendumu na kojem se odlučivalo o smeni nelegitimno izabranih albanskih gradonačelnika u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, oglasio se i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

ОВАКВЕ ИЗБОРЕ НИ САВЕТ ЕВРОПЕ НИЈЕ ВИДЕО Петковић: Срби нису желели да учествују у фарси, српско јединство највећа брана Куртијевом зулуму

foto Kancelarija za KiM

On je na svom zvaničnom Iks nalogu napisao:

- Slika Kurtijeve "demokratije" je današnji lažni referendum! Glasanje pod kamerama uz duge cevi, pred albanskim biračkim odborima, s praznim kutijama i praznim ulicama na severu - takve izbore ni Savet Evrope nije video! Srbi su hteli da učestvuju u smeni lažne vlasti, ali nisu hteli da učestvuju u farsi! Srpsko jedinstvo je najveća brana Kurtijevom zulumu! 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (23)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)