VUČIĆ POSLAO PORUKU SRBIMA I BOŠNJACIMA: Moramo da živimo zajedno, svaka moja inicijativa biće usmerena na razvoj Tutina i Pazara

Novosti online

19. 04. 2024. u 13:53

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon održane združene vojne vežbe "Vihor 2024" gde je istakao da će svaka njegova inicijativa biti usmerena na razvoj Tutina i Pazara.

ВУЧИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ СРБИМА И БОШЊАЦИМА: Морамо да живимо заједно, свака моја иницијатива биће усмерена на развој Тутина и Пазара

Foto: M. Škorić

- Ono što je za mene važno je da u svakom trenutku pozovem Bošnjake i Srbe, hvala svim ljudima koji razumeju da mi moramo da živimo zajedno. Svaka moja inicijativa biće usmerena na razvoj i Pazara i Tutina. Kada imate skup u Sarajevu svih Bošnjaka, niko iz Beograda nije vređao nikoga, ali šta da radite. Sve što sebi date za pravo, drugom ne date - istakao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?